5

طرح آبرسانی از سد شهید رجایی به ساری افتتاح شد/ بهره‌برداری هم‌زمان از ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق مازندران

  • کد خبر : 17770
  • 24 بهمن 1398 - 16:36
طرح آبرسانی از سد شهید رجایی به ساری افتتاح شد/ بهره‌برداری هم‌زمان از ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق مازندران

طرح آبرسانی از سد شهید رجایی به ساری با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد ریال و ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق مازندران در شانزدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو به‌طور هم‌زمان به بهره‌برداری رسید.   بیشتر بخوانید چهار طرح بزرگ آب و برق مازندران فردا افتتاح […]

طرح آبرسانی از سد شهید رجایی به ساری با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد ریال و ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق مازندران در شانزدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو به‌طور هم‌زمان به بهره‌برداری رسید.

 

 

نیروگاهیان

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه آب سد شهید رجایی از طریق یک خط انتقال به قطر ۹۰۰ میلی‌متر لوله فولادی به تصفیه‌خانه این طرح واقع در ۹ کیلومتری جنوب ساری به صورت ثقلی انتقال می‌یابد، گفت: در طول مسیر با توجه به فشار آب علاوه بر احداث ایستگاه فشارشکن در مسیر طرح، سه نیروگاه برق آبی کوچک با ظرفیت ۱۶٫۴ گیکاوات ساعت جهت استفاده مضاعف توسط بخش خصوصی احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
محمدابراهیم یخکشی از تصفیه‌خانه این طرح به‌عنوان یکی از تصفیه‌خانه‌های مجهز کشور یاد کرد و گفت: این تصفیه‌خانه به روش متعارف با فیلتراسیون دولایه اجرا شده و قادر است ۱۵۰۰ لیتر در ثانیه آب را با کیفیت بسیار مناسب در اختیار جمعیت ۴۰۰ هزار نفری ساری قرار دهد .
یخکشی افزود: آب شرب تصفیه شده پس از تجمیع در یک مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی واقع در محل تصفیه‌خانه طی یک خط انتقالی به طول ۹ کیلومتر به ۲ مخزن ذخیره باغ کرمانی که هریک ۲۰ هزار مترمکعب است انتقال و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران به آثار اقتصادی اجتماعی و زیست محیطی این طرح بزرگ پرداخت و گفت: در این طرح علاوه بر تامین آب مطمئن برای جمعیت ۴۰۰ هزار نفری این شهر، کیفیت آب شرب به‌دلیل کیفیت پایین منابع آبرفت بسیار ارتقا یافته، به‌طوری‌که بسیاری از شاخص‌ها از جمله نیترات، آمونیوم، کدورت، سختی آب و فسفات در مقایسه با استفاده از آب چاه‌ها به شدت کاهش و بهبود یافته و شاخص کیفیت آب از ۵۵ به ۷۷ ارتقا یافته است. همچنین به لحاظ زیست محیطی نیز برداشت منابع آب زیرزمینی کاهش یافته و آب سالم در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد .
این گزارش حاکی است، با احداث این تصفیه‌خانه و تاسیسات وابسته به آن ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش ساخت تجهیزات داخلی و توانمندسازی نیروی انسانی فراهم و فرصت مناسبی برای آموزش دانش آموزان، دانشجویان و فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف آب ایجاد شده است.

افتتاح ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق مازندران

وزیر نیرو در این آیین هم‌زمان ۲ نیروگاه مولد مقیاس کوچک و ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع برق در مازندران را با سرمایه‌گذاری ۴۱۰ میلیارد تومان افتتاح کرد.
حسین افضلی مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: این ۲ نیروگاه مقیاس کوچک با سرمایه‌گذاری ۴۱۰ میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی با حضور وزیر نیرو در استان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفتند.
وی گفت: این پروژه‌ها شامل نیروگاه مقیاس کوچک ۲۵ مگاواتی در بابلسر، و نیروگاه مقیاس کوچک ۲۵ مگاواتی در شهرک صنعتی رجه بابل هستند.
افضلی افزود: کمک به کمبود تولید شبکه سراسری و جلوگیری از اعمال خاموشی، کاهش تلفات شبکه فوق توزیع و توزیع، به تعویق انداختن توسعه پروژه‌های شبکه، افزایش مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های استانی در راستای اصل ۴۴، افزایش پایداری شبکه و تامین برق مستمر، تقویت پدافند غیرعامل و جبران ضعف ولتاژ و بهبود ولتاژ برق مشترکان و ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲۶ نفر از اهداف و اثرات اجرایی این پروژه‌ها به‌شمار می‌آید.
مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: همچنین در سفر وزیر نیرو به مازندران با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۶۷ میلیارد تومان ۷ پروژه انتقال و فوق توزیع در استان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل توسعه بخش ۶۳ کیلوولت پست مرکز مازندران، احداث ایستگاه فوق توزیع ساری ۶، احداث ایستگاه فوق توزیع بابل۵، احداث خط کابلی تغذیه کننده ایستگاه ساری۶، احداث خط کابلی تغذیه کننده ایستگاه بابل ۵، احداث خط انشعابی و ایستگاه ساده ۲۳۰ کیلوولت بهشهر و ۱۷ دسگاه فیدر خروجی پست فوق توزیع ۲۰ کیلوولت است.
افضلی گفت: تامین برق مستمر و مطمئن، کاهش خاموشی‌های ناشی از ازدیاد بار در زمان پیک بار، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، رفع افت ولتاژ مشترکان منطقه و کاهش تلفات شبکه از اهداف و اثرات اجرای این پروژه‌ها محسوب می‌شود.
وی افزود: برای اجرای این پروژه‌ها ۶۷۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=17770

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.