3

اجرای ۱۴ کیلومتر از پروژه آبرسانی به شهر ساوه/ جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای تسریع در اتمام این پروژه

  • کد خبر : 59161
  • 28 شهریور 1400 - 20:20
اجرای ۱۴ کیلومتر از پروژه آبرسانی به شهر ساوه/ جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای تسریع در اتمام این پروژه
"حسین اسدی" با اعلام‌این خبر افزود: یکی از دغدغه‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مرکزی، اجرای پروژه‌های آب‌رسانی در سطح شهرها و روستاهای استان مرکزی برای تأمین آب شرب است که در این راستا اجرای پروژه آبرسانی به شهر ساوه و 58 روستای مسیر خط انتقال از سدکوچری با جدیت در حال پیگیری است.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مرکزی از پیگیری اجرای بخش باقیمانده پروژه آبرسانی به شهر ساوه و ۵۸ روستای مسیر خط انتقال از سد کوچری از دو روش اعتبارات عمرانی دولتی و جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴ کیلومتر از پروژه آبرسانی به شهر ساوه از خط انتقال سد کوچری اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “حسین اسدی” با اعلام‌این خبر افزود: یکی از دغدغه‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مرکزی، اجرای پروژه‌های آب‌رسانی در سطح شهرها و روستاهای استان مرکزی برای تأمین آب شرب است که در این راستا اجرای پروژه آبرسانی به شهر ساوه و ۵۸ روستای مسیر خط انتقال از سدکوچری با جدیت در حال پیگیری است.
وی گفت: با توجه به افزایش قابل توجه هزینه‌های اجرایی در سال‌های اخیر به‌منظور امکان تسریع در اتمام این پروژه، فرآیند جذب سرمایه‌گذار جهت قسمت باقی‌مانده نیز در دستور کار شرکت قرار گرفته و منجر به انتخاب سرمایه گذار ذی‌صلاح شده و روند اخذ مجوزهای مربوط به نحوه بازپرداخت اصل و سود سرمایه گذاری از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، وزارتخانه نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور در حال پیگیری است.

 

نیروگاهیان

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مرکزی خاطرنشان کرد: آبرسانی به شهر ساوه و ۵۸ روستای مسیر خط انتقال از سدکوچری با دبی ۴۴۴ لیتر بر ثانیه و خط لوله‌ای از جنس فلزی به قطر ۹۰۰ میلی‌متر و طول ۱۳۱ کیلومتر است.
اسدی ادامه داد: تاکنون با توجه به اعتبارات مصوب و تخصیصی ابلاغ شده به این شرکت، حدود ۱۴ کیلومتر از این خط انتقال اجرا شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ضمن تأمین ۲۰ کیلومتر دیگر از لوله‌های مربوط به خط انتقال ضمن انعقاد قرارداد پیمانکاری با پیمانکار ذیصلاح، عملیات حفاری و لوله گذاری این بخش از پروژه نیز در حال اجرا است.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مرکزی، تأمین آب شرب شهر ساوه و ۵۸ روستای مسیر این شهرستان به میزان ۱۴ میلیون مترمکعب آب در سال را از دستاوردها و اهداف کلی این طرح دانست و اشاره کرد: از ویژگی‌های این طرح ثقلی بودن آن است؛ یعنی نیازی به ایستگاه پمپاژ بین راهی برای خط اصلی ندارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=59161
  • نویسنده : سمانه کمال‌آبادی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.