6
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو خبر داد:

اجرای ۳ پروژه برقی برای ابرپروژه آبرسانی غدیر در خوزستان

  • کد خبر : 86431
  • 30 شهریور 1401 - 18:38
اجرای ۳ پروژه برقی برای ابرپروژه آبرسانی غدیر در خوزستان
بزرگترین سامانه تامین آب شرب تاریخ وزارت نیرو 11 شهریور سال‌جاری با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو در خوزستان افتتاح شد، پروژه بزرگی که در مدت زمان 10 ماه اجرا شد و بر اساس آن ساکنان 26 شهر از جمله شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر، شادگان، سوسنگرد، حمیدیه، رفیع، بستان و 1600 روستا، از آب شرب با كيفيت، كافي و پایدار بهره‌مند شدند.

مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو با اشاره به اقدامات انجام شده برای ابرپروژه آبرسانی غدیر، از اجرای ۳ پروژه برقی برای عملیاتی کردن این پروژه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، بزرگترین سامانه تامین آب شرب تاریخ وزارت نیرو ۱۱ شهریور سال‌جاری با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو در خوزستان افتتاح شد، پروژه بزرگی که در مدت زمان ۱۰ ماه اجرا شد و بر اساس آن ساکنان ۲۶ شهر از جمله شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر، شادگان، سوسنگرد، حمیدیه، رفیع، بستان و ۱۶۰۰ روستا، از آب شرب با کیفیت، کافی و پایدار بهره‌مند شدند.

“عبدالصاحب ارجمند” با اشاره به اقدامات برق‌رسانی برای این پروژه اظهار کرد: پست ۲۳۰ کیلوولت سبزآب به ارزش سرمایه‌گذاری ۳۱۰۰ میلیارد ریال شامل چهار دستگاه به ظرفیت ۳۵۰ آمپر و ۲۹ فیدر ورودی و خروجی یکی از پروژه‌ها برای راه‌اندازی پروژه عظیم آبرسانی غدیر بود.

وی افزود: دومین پروژه برقی، احداث فیدرهای خروجی ۳۳ کیلوولت تامین کننده طرح آبرسانی غدیر از محل کلید‌خانه پست سبزآب به صورت کابل ۳۳ کیلوولت زیرزمینی به طول ۳۵۰ متر بود که اجرا شد.

 

 

نیروگاهیان

به گفته مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو، برای برق‌دار شدن طرح آبرسانی غدیر حدود ۱۶ کیلومتر خط هوایی دومداره ۳۳ کیلوولت با هادی هاینا و بیش از ۳۳۰ پایه  ۳۳ کیلوولت احداث شده است.

ارجمند در پایان خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده تامین برق ۱۲ دستگاه پمپ طرح آبرسانی غدیر هرکدام به ظرفیت ۱٫۲۵ مگاوات امکانپذیر است.

بر اساس​ این گزارش، طرح انتقال آب غدیر خوزستان بزرگترین طرح آبرسانی خاورمیانه است که از آذرماه ۸۷ از منابع آب سدکرخه کلید خورد، اما به منظور بهره‌مندی جمعیت بیشتری از مردم استان و تامین آب با کیفیت‌تر، منابع آب سد دز نیز به آن اضافه شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=86431
  • نویسنده : امیررضا آزاده
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.