3

استقرار ۳۰ دستگاه ماشین آلات برای لایروبی رودخانه‌های اولویت دار در گلستان

  • کد خبر : 113045
  • 17 شهریور 1402 - 22:20
استقرار ۳۰ دستگاه ماشین آلات برای لایروبی رودخانه‌های اولویت دار در گلستان
ایرج حیدریان اظهار کرد: با ابتکار عمل ستاندار گلستان، قرارگاه لایروبی رودخانه‌های شهید لولائی تشکیل شده است که از ظرفیت‌های داخلی  استان و استان‌های همجوار مانند سمنان، اصفهان و خراسان شمالی، ۳۰دستگاه در استان مستقر شدند که لایروبی نقاط اولویت‌دار استان را انجام می دهند که یکی از آن ها رودخانه نوکنده است.

مدیر‌عامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: در طرح جامع سیلاب در حوضه آبریز و مهندسی رودخانه، برای رودخانه هایی که خارج از محدوده شهر و روستا باشند اقداماتی توسط شرکت آب منطقه‌ای استان انجام می‌شود و در حال حاضر تاکنون ۳۰ دستگاه ماشین آلات برای لایروبی رودخانه‌های اولویت دار در استان مستقر و در حال فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، ایرج حیدریان اظهار کرد: با ابتکار عمل ستاندار گلستان، قرارگاه لایروبی رودخانه‌های شهید لولائی تشکیل شده است که از ظرفیت‌های داخلی  استان و استان‌های همجوار مانند سمنان، اصفهان و خراسان شمالی، ۳۰دستگاه در استان مستقر شدند که لایروبی نقاط اولویت‌دار استان را انجام می دهند که یکی از آن ها رودخانه نوکنده است.

وی درخصوص اقدامات انجام شده برای ساماندهی و لایروبی رودخانه نوکنده در (حوضه خلیج گرگان) اظهار کرد: مقرر است ۴دستگاه  بیل مکانیکی از ظرفیت قرارگاه شهید لولائی در حوضه آبریز در نوکنده برنامه‌ریزی و مستقر شود و این تعداد قابل افزایش است.

حیدریان بیان کرد: میزان لایروبی این رودخانه از سال ۹۶ تا ابتدای شهریور سال جاری ۶٫۴ کیلومتر بوده است، اما طول لایروبی مورد تصویب قرارگاه لایروبی شهید لولائی در سال جاری معادل ۱۵ کیلومتر یعنی ۲ و نیم برابر این سالها،  برنامه‌ریزی شده است که امید است ، بتواند در عبور ایمن سیلاب‌ها موثر باشد، ضمن اینکه در پائین دست باید در سازه های تقاطعی این سیلاب‌ها مدیریت فنی و اصلاحی انجام شود.

مدیر‌عامل آب منطقه‌ای استان افزود: ایجاد قرارگاه شهید لولایی در راستای طرح جامع کنترل سیل در استان است و از ابتدای تشکیل این قرارگاه تاکنون، بیش از ۵۰ کیلومتر لایروبی در نقاط اولویت دار استان انجام شده است.

 

 

نیروگاهیان

حیدریان بیان کرد: اقدامات دیگری  در دستورالعمل کنترل سیلاب در حال انجام است که اجرای آن می‌تواند در مدیریت سیلاب موثر باشد.

وی افزود: بحث دیواره‌سازی یا ساماندهی رودخانه از موضوعاتی است که در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ ها مصوب می‌شود که در صورت تصویب دیواره‌سازی در حوضه رودخانه نوکنده انجام می‌شود.

مدیر‌عامل آب منطقه‌ای استان، اجرای عملیات آبخیز‌داری در بالادست و ساماندهی سازه‌های تقاطعی غیر اصولی را نیز از دیگر راهکارهای تخفیف سیلاب در رودخانه‌های استان عنوان کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=113045
  • نویسنده : زهرا خورشیدکلائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.