4
استاندار همدان در آئین افتتاح طرح‌های هفته سیزدهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران:

افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب همدان یک تهدید بهداشتی را به فرصت تبدیل کرد

  • کد خبر : 53274
  • 09 تیر 1400 - 21:32
افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب همدان یک تهدید بهداشتی را به فرصت تبدیل کرد
استاندار همدان با بیان اینکه در حال حاضر هیچ واحد تولیدی ما مشکل برق ندارد، خاطرنشان کرد: همکاران ما در برق باختر اقدامات ارزشمندی انجام دادند و امروز ما به قطب تولید فروسلیس در کشور تبدیل شدیم. 

استاندار همدان گفت: افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب همدان یک تهدید بهداشتی را به فرصت تبدیل کرد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “سید سعیدشاهرخی ” روز سه‌شنبه در آئین بهره‌برداری از پنج طرح صنعت آب و برق با اعتبار ۴۳۲ میلیارد تومان در سه استان همدان، زنجان و گلستان در هفته سیزدهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، با بیان اینکه امروز استان همدان از لحاظ توسعه در جهشی واقعی قرار گرفته، گفت: در حوزه صنعت، گردشگری و خدمات، پروژه‌های عمده‌ای در حال ساخت است که درجهش‌های همدان اثرگذاری داشته است.
وی با بیان اینکه افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب همدان یک تهدید بهداشتی را به فرصتی عظیم تبدیل کرد عنوان کرد: افتتاح این تصفیه‌خانه صنایع استان مانند پتروشیمی هگمتانه و پتروشیمی ابن‌سینا را نیز با توسعه رو به‌رو کرد. ضمن اینکه مشکلات جدی که در دشت کبودراهنگ در زمینه فروچاله‌ها داشتیم، مرتفع خواهد کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه در حال حاضر هیچ واحد تولیدی ما مشکل برق ندارد، خاطرنشان کرد: همکاران ما در برق باختر اقدامات ارزشمندی انجام دادند و امروز ما به قطب تولید فروسلیس در کشور تبدیل شدیم.
وی در نهایت عنوان کرد: در حال حاضربیش از ۳۳۵ پروژه اقتصادی در استان همدان وجود دارد.

 

نیروگاهیان

“سید هادی حسینی بیدار” مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه بسیار خرسندیم که در قالب هفته سیزدهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با افتتاح طرح‌های صنعت آب خدمتی به مردم استان همدان انجام دادیم، گفت: بسیار خوشحالیم که قطار توسعه و آبادانی بار دیگر از همدان عبور می‌کند و تلاش‌های بی‌وقفه همکاران بنده، برنامه‌ریزی و مساعدت همکاران ما در وزارت نیرو به منصه ظهور رسید.
وی با بیان این جمله که” آب مایه حیات است”،اظهارداشت: مفتخریم در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین توانستیم این مایه حیات را که از بهترین نعمات الهی است به‌درستی استفاده، احیا و مجددا در چرخه تولید صنعت و اشتغال قرار دهیم.
وی با بیان اینکه اهمیت استفاده مجدد از پساب در سال‌های اخیر که متاسفانه میزان نزولات جوی کاهش یافته کاملا روشن است، خاطرنشان کرد: این مهم در استان همدان موجب ایجاد پساب با کیفیت در حد آب شرب و استفاده از آن در تولید حداقل یک هزار مگاوات برق در نیروگاه شهید مفتح و تامین آب مورد نیاز صنایع پتروشیمی هگمتانه، شهرک صنعتی ویان، پتروشیمی ابن‌سینا و همچنین ایجاد اشتغال برای هزاران نفر در استان شد.
حسینی بیدار با اشاره به اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب همدان در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در فاصله ۱۰ کیلومتری شهر همدان با طراحی اولیه چهار مدول و با روش لجن فعال پیشرفته با قابلیت حذف نیتروژن و فسفر آغاز به کار کرد، گفت: در حال حاضر دو مدول این تصفیه‌خانه احداث شده و بخش مایع آن از سال ۱۳۹۱ در حال بهره‌برداری است.
وی توضیح داد: برنامه افتتاحیه امروز شامل تکمیل و شروع بهره‌برداری از مدول دوم و بخش لجن تصفیه خانه فاضلاب شهر همدان است.
مدیرعامل آبفای استان افزود: مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب همدان، با چیزی در حدود ۱۵ میلیون دلار معادل ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی و همچنین بخش لجن فعال آن با اعتبار ۶۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح های تملک دارایی سرمایه ای( مجموعا ۳ هزارو ۶۱۰ میلیارد ریال) به بهره‌برداری رسید.
وی با بیان اینکه این تصفیه‌خانه قابلیت تصفیه فاضلاب با ظرفیت ۱۱۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز برای جمعیتی معادل پانصد هزار نفر را دارا است، گفت: پروژه مذکور به عنوان پروژه سبز موفق به کسب گواهینامه محیط زیست اروپا و تندیس بنیاد جهانی انرژی ۲۰۱۶ از میان یازده هزار طرح جهانی شد.
حسینی بیدار افزود: امروز همچنین تاسیسات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب روستایی یک هزارو ۲۳۰ خانواری دهپیاز همدان با بیش از ۱۶ کیلومتر لوله‌گذاری و یک هزارو ۴۰۴ انشعاب فاضلاب خانگی به بهره‌برداری رسید.
وی بیان کرد: اعتبارات این طرح به میزان بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارت بانک توسعه اسلامی تامین شده است.
خاطرنشان می‌سازد، در این مراسم با حضور فرهاد شبیهی مدیرعامل برق باختر پست ۲۰۰٫۶۳ کیلوولت سردار همدانی، پست ۶۳ کیلوولت GIS شهید حسینی همدان ۶ در مرکز همدان، افزایش ظرفیت پست فوق توزیع همدان ۴ به میزان ۸۰ مگاولت آمپر و بهینه‌سازی فاز اول پست فوق توزیع ملایر یک به میزان ۶۰ مگاولت آمپر با صرف ۳۳۷۰ میلیارد ریال نیزبه بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=53274
  • نویسنده : مسعود دلاوری
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.