6
برای نخستین بار در استان اصفهان صورت پذیرفت؛

بازسازی شبکه فاضلاب شاهین شهر به روش نوین

  • کد خبر : 42117
  • 13 بهمن 1399 - 22:49
بازسازی شبکه فاضلاب شاهین شهر به روش نوین
"هاشم امینی" به ابعاد مختلف اجراي پروژه حفاري و لوله گذاري كلكتور اصلي فاضلاب شاهين شهر به روش نوين پرداخت و عنوان کرد: کلکتور اصلی فاضلاب شاهین شهر به تصفیه‌خانه، به طول 6 کیلومتر در اقطار 1200 تا 1600 میلی‌متر است که 424 متر آن به روش نوین در حال بازسازی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: برای اولین بار در استان اصفهان، لوله گذاری با قطر ۱۶۰۰ بتنی فاضلاب به طول ۴۲۴ متر به روش نوین TBM بومی سازی شده توسط شرکت‌های دانش بنیان، در شاهین شهر در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “هاشم امینی” به ابعاد مختلف اجرای پروژه حفاری و لوله گذاری کلکتور اصلی فاضلاب شاهین شهر به روش نوین پرداخت و عنوان کرد: کلکتور اصلی فاضلاب شاهین شهر به تصفیه‌خانه، به طول ۶ کیلومتر در اقطار ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ میلی‌متر است که ۴۲۴ متر آن به روش نوین در حال بازسازی است.
وی با اشاره به محدودیت فضا برای بازسازی کلکتور اصلی فاضلاب شاهین شهر گفت: کلکتور فاضلاب بلوار طالقانی در عرض ۴ متر است و با توجه به تردد زیاد در این محدوده عملیات بازسازی به روش نوین در دستور کار قرار گرفت.
امینی با بیان اینکه عملیات بازسازی کلکتور فاضلاب در عمق ۸ تا ۱۲ متری اجرا می‌شود، اظهار داشت: عملیات بازسازی به روش سنتی در عمق ۸ تا ۱۲ متری احتمال بروز حوادث را به دلیل ریزش دیواره تونل افزایش می‌دهد در حالی که حفر تونل به روشTBM  میزان وقوع حوادث را به حداقل می‌رساند.

 

نیروگاهیان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: در این روش مراحل مختلف اجرای عملیات از جمله تایید جهت و مسیر صحیح، انجام پروسه حفاری، پروسه تخلیه مصالح، تقویت دیواره، سیستم پایش هوایی بوسیله دستگاه انجام می‌شود که نه تنها از دقت لازم برخوردار است و مطابق با استاندار انجام می‌شود بلکه منجر به حذف برخی از هزینه‌ها مانند عملیات پرسازی و آسفالت می‌شود. همچنین مشکلات اجتماعی ناشی از عملیات حفاری و لوله گذاری در فضای عمومی شهری را به حداقل ممکن کاهش می‌دهد.
وی افزود: عملیات بازسازی کلکتور فاضلاب شاهین شهر هزینه‌ای بالغ بر ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در بردارد. دستگاه TBM با رعایت شیب، به صورت مداوم هم از طریق سیستم‌های هوشمند دستگاه و هم به کمک دوربین‌های نقشه‌برداری، کنترل و بررسی شده سپس شروع به حفاری تونل کرده و با تکمیل حفاری در فواصل بین هر دو حوضچه، عملیات لوله گذاری در تونل و احداث حوضچه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=42117
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.