11
مديرعامل آبفاي هرمزگان خبر داد:

بهره‌برداری از ۲۹ پروژه آب و فاضلاب هرمزگان در دهه فجر امسال

  • کد خبر : 41805
  • 10 بهمن 1399 - 19:01
بهره‌برداری از ۲۹ پروژه آب و فاضلاب هرمزگان در دهه فجر امسال
مدیرعامل آبفای استان هرمزگان با تاکید بر اهمیت بهبود و تقویت منابع آبی روستاها به عنوان اولویتِ اول طرح یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، اظهار داشت: امسال تعداد 11 پروژه مهم آبرسانی روستایی در مجموع با اعتبار 5 هزار و 140 میلیارد ریال در دست اجرا داریم که تا پایان امسال تکمیل و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان گفت: در دهه فجر امسال، تعداد ۲۹ پروژه شامل ۲۶ پروژه آبرسانی و ۳ پروژه فاضلاب در مجموع با اعتبار یک‌هزار و ۶۴۳ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،‌ “امین قصمی” گفت: امسال پروژه‌های شاخص زیادی در دست اجرا داریم که اثربخش‌ترین آنها بهره‌برداری از طرح انتقال آب از آب‌شیرین‌کن یکصد هزار مترمکعبی به مخازن داماهی بندرعباس، بهره برداری از فاز نخست طرح ملی آبرسانی به شهر گوهران و ۵۶ روستای مسیر از سد سُهران، فاز سوم آب‌شیرین‌کن بندرعباس، توسعه شبکه آب مجموعه روستاهای فاقد شبکه شهرستان قشم، بهره برداری از مجتمع‌های آبرسانی روستایی مقام، گابریک، کشار و سرچاهان و شهدادی و طرح فاضلاب روستای “تیاب” میناب است.
وی افزود: در دهه فجر ۹۹، تعداد ۲۶ پروژه آبرسانی با اعتبار یک‌هزار و ۳۰۳ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد که از این تعداد ۱۱ پروژه در قالب طرح ملی پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با اعتبار ۷۹۳ میلیارد ریال در شهرهای بندرعباس، حاجی آباد، بستک، جاسک، بندرلنگه و رودان تکمیل و آماده افتتاح است.
وی اضافه کرد: همچنین امسال آبرسانی به ۵۷ روستا در قالب ۱۳ مجتمع آبرسانی را در دست اجرا داریم که در دهه فجر امسال ۳۰ روستا در قالب ۷ مجتمع آبرسانی با جمعیت ۲۳ هزار نفر از آب شرب بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.*”تیاب” نخستین روستای بهره مند از شبکه جمع آوری فاضلاب
این مقام مسئول اظهار داشت: در بخش فاضلاب نیز ۳ پروژه شامل احداث تاسیسات و تصفیه‌خانه فاضلاب روستای “تیاب” و ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرهای بندرعباس و رودان در مجموع با اعتبار ۳۴۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.
قصمی با بیان اینکه طرح فاضلاب روستای تیاب به عنوان نخستین طرح جمع آوری فاضلاب روستایی در هرمزگان است، گفت: حجم عملیاتی این طرح شامل ۱۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب، ۳۰۰ فقره انشعاب و تصفیه‌خانه‌ای به ظرفیت ۸۸۰ مترمکعب در روز با فرآیند تصفیه MBR است.
به گفته وی؛ اعتبار هزینه شده برای این طرح ۱۸۰ میلیارد ریال بوده است.

 

نیروگاهیان

*بهره‌برداری از ۱۱ پروژه آبرسانی تا پایان امسال
مدیرعامل آبفای استان هرمزگان در ادامه با تاکید بر اهمیت بهبود و تقویت منابع آبی روستاها به عنوان اولویتِ اول طرح یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، اظهار داشت: امسال تعداد ۱۱ پروژه مهم آبرسانی روستایی در مجموع با اعتبار ۵ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال در دست اجرا داریم که تا پایان امسال تکمیل و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.
قصمی افزود: از مهمترین این طرح‌ها، بهره‌برداری از طرح انتقال آب از آب شیرین‌کن یکصد هزار مترمکعبی به مخازن داماهی و ششصد دستگاه بندرعباس به طول ۳۳ کیلومتر است که در حال حاضر با پیشرفت ۹۰ درصد و اعتبار ۳ هزار و ۹۶۰ میلیارد ریال در دست اجراست.
به گفته وی، این طرح آبرسانی با هدف انتقال ۱۴۰هزار متر مکعب آب جهت بهره‌مندی ۴ شهر، ۹ شهرک و ۲۵ روستا با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر (در افق طرح) از آب شرب پایدار اجرایی شده است.
مدیرعامل آبفای استان هرمزگان همچنین اظهار داشت: از مجموع ۱۱ پروژه، ۷ پروژه در قالب طرح ملی پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در حال اجراست که مهمترین آن بهره‌برداری از فاز نخست طرح ملی آبرسانی به شهر گوهران و ۵۶ روستای مسیر از سد سُهران است.
وی اضافه کرد: این طرح شامل ۴۲ کیلومتر کلکتور اصلی آب، اجرای ۱۲ کیلومترخط انتقال، ۳ باب ایستگاه پمپاژ، ۲۵ کیلومتر شبکه توزیع آب و ۱۰ واحد مخزن ذخیره  آب است که با اعتبار هزینه شده ۷۱۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

پروژه‌های شاخص ۹ ماهه سال ۹۹
این مقام مسئول در پایان، به پروژه‌های شاخص ۹ ماهه امسال اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با حمایت دولت تدبیر و امید و تلاش دو چندان متخصصان و دست اندرکاران صنعت آب و فاضلاب استان، توانسته‌ایم با اجرای پروژه‌های شاخصی نظیر بهره‌برداری از فاز اول طرح ملی آبرسانی به شهر سردشت و ۸ روستای مسیر از سد جگین، افتتاح فاز ۲ آب شیرین‌کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی بندرعباس، بهره‌برداری از ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعبی فاز یک آب شیرین‌کن یک میلیونی بندرعباس، کلنگ زنی طرح تامین آب شهرهای پارسیان، دشتی و کوشکنار و کلنگ‌زنی طرح تامین آب شهر میناب از سد سرنی به عنوان بزرگ‌ترین پروژه آبِ شرق استان، تا حد مطلوبی ثبات و پایداری را به منابع آبی استان برگردانیم.

انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=41805
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.