3

بهره‌مندی ۳ نیروگاه‌ و پالایشگاه سوم پارس جنوبی از نانوفیلترهای بومی

  • کد خبر : 16483
  • 10 بهمن 1398 - 15:12
بهره‌مندی ۳ نیروگاه‌ و پالایشگاه سوم پارس جنوبی از نانوفیلترهای بومی

یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از الیاف نانویی فیلترهای نیروگاهی و پالایشگاهی را عرضه کردند که به گفته آنها کاربرد نانو الیاف موجب افزایش عملکرد بالا، جلوگیری از افت فشار و ممانعت از رسوب در فیلترهای تولیدی شده است. بیشتر بخوانید تولید رنگ نانو ایرانی برای محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس دستیابی محققان به […]

یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از الیاف نانویی فیلترهای نیروگاهی و پالایشگاهی را عرضه کردند که به گفته آنها کاربرد نانو الیاف موجب افزایش عملکرد بالا، جلوگیری از افت فشار و ممانعت از رسوب در فیلترهای تولیدی شده است.

 

نیروگاهیان

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های صنعتی با استفاده از نانوالیاف، فیلترهای هوا برای توربین‌های نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها تولید کردند. این فیلترهای مبتنی بر فناوری‌نانو برای محافظت از آسیب به قطعات تجهیزات نیروگاهی توسط ذرات گردوغبار و آلودگی و دیگر ذرات مضر در هوا و با هدف جذب حداکثری ذرات گردوغبار به کار می‌رود.

به گفته میلاد سیف بوشهری، مدیرعامل این شرکت، در حال حاضر از این فیلترها در نیروگاه‌های “پرند”، “سیکل ترکیبی آبادان”، “سمنگان”، شرکت انتقال گاز ایران و پالایشگاه سوم پارس جنوبی استفاده شده است.

وی با اشاره به مزیت‌های این فیلتر، خاطر نشان کرد: به دلیل استفاده از نانوالیاف با ضخامت کمتر و سطح ویژه بیشتر از الیاف معمولی، این فیلترها دارای علمکرد بهتری در فیلتراسیون هستند. وجود نانوالیاف باعث افزایش راندمان جذب گردوغبار می‌شود و در عین حال افت فشار زیادی ایجاد نمی‌کند. الیاف الکتروریسی شده دارای قطر کمتر از ۱۰۰ نانومتر بوده و سطح کاغذ فیلتر را به صورت یکنواخت پوشش می‌دهند.

سیف، جنس نانوالیاف استفاده شده را “پلی‌آمید” دانست و یادآور شد: وجود خواص آب‌گریزی در این فیلترها یک مزیت بزرگ شمرده می‌شود که تشکیل رسوب در فیلتر را به حداقل می‌رساند و این موضوع در مناطقی که رطوبت هوای بالایی دارند، یک مزیت بسیار بزرگ محسوب می‌شود.

وی از تلاش این شرکت برای ساخت دستگاه تولید نانوالیاف خبر داد و یادآور شد: این پروژه بیش از ۹۰ درصد پیشرفته داشته و در آینده نزدیک آماده بهره‌برداری خواهد بود. با راه‌اندازی این دستگاه می‌توان نانو الیاف مورد نیاز خود را تولید کرد.

این محقق اضافه کرد: شرکت ما در حال حاضر ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار فیلتر هوا را در سال دارد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=16483

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.