4

بهره‌‌برداری ازپروژه افزایش توان عملی تولید نیروگاه نکا

  • کد خبر : 28729
  • 21 تیر 1399 - 15:14
بهره‌‌برداری ازپروژه افزایش توان عملی تولید نیروگاه نکا
۱۲ پروژه رفع محدودیت تولید در نیروگاه نکا با هدف ارتقاء توان عملی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود واحدها با حدود ۳۳۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری اجرا شد که نسبت به افزایش توان حاصل شده کمتر از ۱۰ درصد هزینه سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای احداث واحد بخار جدید است.

در دهمین هفته پویش در راستای اجرای پروژه‌های رفع موانع و محدودیت‌های تولید، پروژه افزایش توان عملی تولید نیروگاه شهیدسلیمی نکا به ظرفیت ۲۳ مگاوات توسط وزیر نیرو به بهره‌‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، در دهمین هفته پویش در راستای اجرای پروژه‌های رفع موانع و محدودیت‌های تولید، پروژه افزایش توان عملی تولید نیروگاه شهیدسلیمی نکا به ظرفیت ۲۳ مگاوات توسط وزیر نیرو به بهره‌‌برداری رسید.

نیروگاهیان

رضا اردکانیان در ادامه هفته‌های به ثمر نشستن نهضت خدمت‌رسانی این وزارت‌خانه، بطور همزمان و از طریق ویدیو کنفرانس ۴۳ طرح صنعت برق را با اعتباری بالغ بر ۴۴۶ میلیارد تومان در بخش‌های توزیع، فوق توزیع و نیروگاهی در استان‌های خوزستان، خراسان شمالی و مازندران به بهره‌برداری رساند.

در این ارتباط زنده، محسن نعمتی مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا گزارشی از اقدامات نیروگاه در سال‌های اخیر بخصوص اقدام جهادی کارکنان نیروگاه در تعمیرات غیرمترقبه توربین فشار ضعیف واحد چهار بخار در تیر ماه جاری ارائه کرد.

وی افزود: ۱۲ پروژه رفع محدودیت تولید در نیروگاه نکا با هدف ارتقاء توان عملی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود واحدها با حدود ۳۳۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری اجرا شد که نسبت به افزایش توان حاصل شده کمتر از ۱۰ درصد هزینه سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای احداث واحد بخار جدید است.

نعمتی ادامه داد: واحدهای نیروگاهی در اثر افزایش عمر و مدت زمان بهره‌برداری، با افت میزان تولید و راندمان مواجه می‌شوند، برای جبران این مشکل و ارتقاء بهره‌وری واحدها، کم هزینه‌ترین و زود بازده‌ترین اقدام اجرای طرح‌های بهینه‌سازی در واحدهای نیروگاهی است.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا عنوان کرد: با بررسی عملکرد تولید واحدهای نیروگاه نکا در تابستان ۹۸ و مقایسه آن‌ها با مقادیر توان نامی واحدها، میزان انحراف واحدها مشخص و با بررسی وضعیت هر یک از تجهیزات، اشکالات و نقاط ضعف واحدها شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام شد.

وی گفت: از جمله اهداف اجرای این پروژه می‌توان به رفع محدودیت تولید واحدها به میزان ۲۳ مگاوات، کاهش مصرف آب دمین به میزان ۲۰ مترمکعب در ساعت، بهبود راندمان، کاهش نرخ خروج اضطراری و افزایش پایداری و ضریب آمادگی واحدها، کاهش میزان مصرف داخلی و سوخت واحدها و همچنین استفاده از توان داخلی و کمک به رونق اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز از کشور اشاره کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=28729

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.