1
طی 9 ماهه سال جاری؛

بیش از ۵۰۷ هزار متر مربع از حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران رفع‌تصرف شد

  • کد خبر : 39562
  • 10 دی 1399 - 23:03
بیش از ۵۰۷ هزار متر مربع از حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران رفع‌تصرف شد
احمدعلی قربانیان: در راستای قانون احیا و تعادل بخشی و با تلاش گروه گشت و بازرسی امورهای آب تابعه، تعداد 966 حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق 38 هزار و 864 متر و میزان آبدهی 923 لیتر بر ثانیه پر و  مسدود شد که با انجام این عملیات از برداشت غیرمجاز حدود 17 میلیون  و 766 هزار متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی استان تهران جلوگیری بعمل آمد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: طی نه ماهه نخست امسال، مساحتی بالغ بر ۵۰۷ هزار و ۴۶۳ مترمربع از حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران در جهت صیانت از منابع آبی و همچنین جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌های این استان، رفع تصرف شد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “احمدعلی قربانیان” با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای قانون احیا و تعادل بخشی و با تلاش گروه گشت و بازرسی امورهای آب تابعه، تعداد ۹۶۶ حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق ۳۸ هزار و ۸۶۴ متر و میزان آبدهی ۹۲۳ لیتر بر ثانیه پر و  مسدود شد که با انجام این عملیات از برداشت غیرمجاز حدود ۱۷ میلیون  و ۷۶۶ هزار متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی استان تهران جلوگیری بعمل آمد.

قربانیان در ادامه با اشاره به اینکه ۱۱۱۵حلقه چاه غیر مجاز نیز طی مدت مذکور شناسایی شد که انسداد آنها از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است، افزود: به منظور کنترل و مدیریت هر چه بهتر چاه های تحت نظارت و بهره برداری و جلوگیری از اضافه برداشت آب توسط بهره برداران از چاه های مجاز ، تعداد ۲۹۳ دستگاه کنتور هوشمند نصب و ۴ هزار و ۱۱۳ حلقه چاه کشاورزی مجاز مورد کنترل و نظارت بر بهره برداری از آنها قرار گرفته است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران ضمن تقدیر از عملکرد امورهای آب استان تصریح کرد: در راستای صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی و طرح احیا و تعادل بخشی، تاکنون ۵۸ دستگاه حفاری غیر مجاز توقیف و به پارکینگ امورهای آب منتقل شده است.
قربانیان با بیان اینکه در ۹ ماه گذشته، هزار و ۱۴۱ فقره حکم قضایی مربوط به تخلفات در حوزه آب های سطحی و زیرزمینی اخذ و اجرا و در مجموع دو هزار و ۸۹۷ حکم قضایی نیز صادر شده است، گفت: فرسایش خاک و کاهش سطح کیفی آب از جمله خطراتی است که در پی برداشت‌های غیر مجاز از سفره‌های آب زیرزمینی اتفاق می‌افتد و از این رو، همه تلاش ها و برنامه‌ریزی‌های کلیه امورات باید در جهت حفاظت و صیانت از منابع آب و همچنین جلوگیری از عواقب ناشی از برداشت‌های غیرمجاز از آبخوان‌های منطقه باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تجاوز به بستر و حریم رودخانه‌ها، مانع عبور آب در زمان بروز سیلاب‌ها شده که تبعات سنگین و آثار مخربی را به‌دنبال خواهد داشت و با توجه به اهمیت موضوع، شرکت آب منطقه ای تهران از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب و اعمال حاکمیت دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=39562
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.