1

تاثیر بسزای همکاری صنایع در برنامه های مدیریت مصرف برروی منحنی بارشبکه

  • کد خبر : 4699
  • 16 اردیبهشت 1398 - 23:16
تاثیر بسزای همکاری صنایع در برنامه های مدیریت مصرف برروی منحنی بارشبکه

همایش بهینه سازی مصرف برق در صنایع، با حضور شماری از مدیران و مالکان بخش صنعت، در شرکت توزیع برق استان سمنان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی توزیع سمنان، مدیرعامل این شرکت در این همایش بیان کرد : بخش صنعت به عنوان سفیران دانش و موثران استان هستند و همکاری صنایع در برنامه های […]

همایش بهینه سازی مصرف برق در صنایع، با حضور شماری از مدیران و مالکان بخش صنعت، در شرکت توزیع برق استان سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی توزیع سمنان، مدیرعامل این شرکت در این همایش بیان کرد : بخش صنعت به عنوان سفیران دانش و موثران استان هستند و همکاری صنایع در برنامه های پاسخگوئی بار، برروی منحنی بار شبکه برق بسیار تاثیرگذار است.

سیدمحمد موسوی زاده با اشاره به این که بیش از ۷۲ درصد انرژی مصرفی استان در بخشهای تولیدی استفاده می شود افزود: این میـزان مصرف یک عدد کم نظیـر است و قریب ۲۲ درصد بیشتر از میران مصرف این بخش در کشور است.

وی با عنوان این که متوسط رشد سالانه مصرف انرژی الکتریکی در دنیا حدود سه درصد، در ایران ۸٫۷ درصد و در استان حدود شش درصد است ادامه داد : اصلاح الگوی مصرف در همه تعرفه ها یک ضرورت است و با بهره گیری از روشهای تاثیرگذار می توان از اوج مصرف تابستان با موفقیت گذر کرد.

وی با ابراز این که حدود ۳۰ درصد اوج مصرف برق تابستان از طریق سیستم های تبریدی است و مدیریت سرمایش بسیار مهم است اضافه کرد: به ازای هرواحد افزایش درجه دما، بین ۷۵۰ تا یک هزار مگاوات افزایش مصرف در پی داشته و با اجرای برنامه های پاسخگوئی بار در بخش صنعت، صرفه جوئی قابل ملاحظه ای در زمینه عدم سرمایه گذاری در تولید برق صورت خواهد پذیرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یادآور شد: انرژی الکتریکی بی بدیل است و قابلیت ذخیره سازی انبوه و تجاری نداشته و فرصت های صرفه جوئی در دنیا، به عنوان یک منبع انرژی تلقی می شود.

در ادامه برنامه، مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان گفت: فعالیت هایی که در منحنی بار تاثیرگذار بوده و  بتواند منافع ملی ، مشترکین و صنعت برق را تامین کند، پاسخگوئی بار است.

سیدبهروز کسائیان با تشریح برنامه های پاسخگوئی بار با هدف کاهش اوج بار تابستان در بخش صنعت افزود: برنامه های تعطیلات و تعمیرات تابستان، طرح ذخیره عملیاتی و بهره گیری از مولّد برق اضطراری جزء برنامه های تشویق محور و برنامه زمان استفاده (TOU) و پیک باربحرانی در بخش برنامه های تعرفه محور قرار دارند.

گفتنی است در این همایش جمعی از مدیران صنایع ، نقطه نظرها و دیدگاه های خود را در خصوص نحوه همکاری در طرح کاهش یا قطع بار برنامه ریزی شده ارائه کردند. ( پایگاه خبری توانیر )

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=4699

مطالب پیشنهادی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.