5
سخنگوی صنعت برق خبر داد:

«تولید و تامین برق» محور اصلی برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور از اوج مصرف تابستان/ برنامه‌ریزی برای صرفه‌جویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور

  • کد خبر : 100652
  • 21 فروردین 1402 - 22:35
«تولید و تامین برق» محور اصلی برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور از اوج مصرف تابستان/ برنامه‌ریزی برای صرفه‌جویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور
"مصطفی رجبی مشهدی" با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای عبور از تابستان سال‌جاری، گفت: وزارت نیرو در سال‌جاری یک برنامه 140 اقدامه را در سه محور اصلی برای عبور از تابستان 1402 تنظیم کرده است.

سخنگوی صنعت برق، «تولید و تامین برق» را محور اصلی برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور از اوج مصرف تابستان جاری عنوان کرد و گفت: در کنار برنامه‌ریزی برای صرفه‌جویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور، پیش‌بینی شده است ۷۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “مصطفی رجبی مشهدی” با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای عبور از تابستان سال‌جاری، گفت: وزارت نیرو در سال‌جاری یک برنامه ۱۴۰ اقدامه را در سه محور اصلی برای عبور از تابستان ۱۴۰۲ تنظیم کرده است.

سخنگوی صنعت برق «تولید و تامین برق» را محور اصلی این برنامه عنوان کرد و افزود: پیش‌بینی شده است که ۷۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود که بخشی مربوط به نیروگاه‌های جدیدالاحداث وزارت نیرو به ظرفیت ۳۰۲۶ مگاوات می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین به واسطه برقراری تفاهم‌نامه وزارت نیرو و وزارت صمت، نیروگاه‌هایی به ظرفیت ۱۴۷۸ مگاوات شامل ۶ واحد در پنج ساختگاه احداث خواهد شد.

وی به برنامه‌ریزی جدی و منسجم برای تعمیر نیروگاه‌های از مدار تولید خارج شده اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته عملیات تعمیر نیروگاه‌هایی که به صورت جدی آسیب دیده بودند و امکان استفاده از تولید برق این نیروگاه‌ها نبود آغاز شده و این نیروگاه‌ها در مدار تولید قرار می‌گیرند؛ بر این اساس سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید برق خواهند شد.

رجبی مشهدی یادآور شد: در همین راستا، مرتفع کردن مشکلات واحدهای نیروگاهی که به دلایل مختلف از جمله کمبود آب با محدودیت تولید روبرو بودند در دستورکار قرار گرفت که ظرفیت این نیروگاه‌ها حدود ۱۰۰۰ مگاوات پیش‌بینی شده است.

وی از ارتقای ظرفیت عملی نیروگاه‌های موجود خبر داد و تصریح کرد: ارتقای ظرفیت عملی نیروگاه‌های موجود و نیروگاه‌های سیکل ترکیبی از دیگر اقداماتی است که به منظور عبور از پیک تابستان ۱۴۰۲ در دستورکار قرار گرفته است.

 

 

نیروگاهیان

به گفته سخنگوی صنعت برق کشور، پیش‌بینی شده ۱۸۸ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک و ۸۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در مدار تولید قرار گیرند.

وی با بیان اینکه در حوزه شبکه‎های انتقال، ۴۷ برنامه توسعه شبکه‌های برق و احداث پست‌های جدید پیش‌بینی شده است، گفت: این امر شامل ۶۵ پروژه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف به ویژه در بخش خانگی، خاطرنشان کرد: در سال جدید با تاکید بر اجرا و پیشبرد طرح‌های تشویقی در حوزه خانگی طرح‎هایی به صورت گسترده اجرایی می‌شود؛ همچنین در همین راستا بخش عمومی و اداری کشور مورد توجه قرار می‌گیرد و در این‌باره برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است، به طوری‌که صرفه‌جویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=100652
  • نویسنده : معصومه قلباربند
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

مطالب پیشنهادی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.