2

تکمیل برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳/ صرفه‌جویی ۱.۴ هزار میلیارد تومانی ساخت داخل قطعات نیروگاهی

  • کد خبر : 124405
  • 15 اسفند 1402 - 13:24
تکمیل برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳/ صرفه‌جویی ۱.۴ هزار میلیارد تومانی ساخت داخل قطعات نیروگاهی
ناصر اسکندری در جریان بازدید خبرنگاران از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اعلام این خبر، افزود: به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای تولید برق پایدار در پیک تابستان سال آینده بالغ بر ۱۱۰ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی در دستور کار قرار گرفته است

به گزارش  پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از برق حرارتی، ناصر اسکندری در جریان بازدید خبرنگاران از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اعلام این خبر، افزود: به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای تولید برق پایدار در پیک تابستان سال آینده بالغ بر ۱۱۰ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۵۶ درصد از این برنامه آغاز شده و ۵۰ درصد از آن نیز به پایان رسیده است.
وی تاکید کرد: براساس پیش‌بینی صورت گرفته از اردیبهشت‌ماه سال آینده شاهد افزایش دما در مناطق مختلف کشور خواهیم بود. از این رو در تلاشیم تا برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی تا نیمه اردیبهشت‌ماه به پایان رسیده و این نیروگاه‌ها آمادگی حداکثری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان را داشته باشند.
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه ۱۴۲ نیروگاه حرارتی کشور در حال تولید ۹۴ درصد برق مورد نیاز مشترکان سراسر کشور هستند، گفت: در طی دو سال اخیر با تلاش‌های صورت گرفته ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی کشور از مرز ۹۸ درصد عبور کرده است. دست‌یابی به این رقم در حالی است که میانگین آمادگی نیروگاه‌های جهان در حدود ۹۵ درصد است.
اسکندری با تاکید بر اینکه ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گرفته است، گفت: بیش از ۹۱ درصد قطعات صنعت نیروگاهی توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی فعالیت‌های تعمیراتی، نگهداری و ساخت قطعات نیروگاهی توسط متخصصان داخلی انجام می‌شود، اضافه کرد: ایران در زمینه تعمیرات و نگهداری نیروگاه‌های حرارتی رتبه نخست خاورمیانه را به دست آورده است و نیروگاه‌های کشورهای منطقه در حال استفاده از توان متخصصان کشورمان در این عرصه هستند.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با بیان اینکه از زمان تشکیل شرکت برق حرارتی تاکنون بیش از ۸۲۵ هزار قطعه نیروگاهی ساخت داخل شده است، افزود: از محل ساخت داخل قطعات نیروگاهی بالغ بر یک‌هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی ارزی به دست آمده است.
اسکندری با اشاره به اینکه در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۴۲ واحد نیروگاه حرارتی جدید وارد مدار شده است، گفت: این پروژه‌ها شامل ۲۹ واحد گازی و ۱۳ واحد بخار است که تنها از محل احداث واحدهای بخار یاد شده بالغ بر دو هزار و ۱۰۰ مگاوات بدون مصرف سوخت اضافی به ظرفیت نیروگاهی کشور افزوده شده و راه‌اندازی این پروژه‌ها منجر به صرفه‌جویی سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌های کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با رشد ۱۵ برابری نسبت به ابتدای انقلاب از مرز ۷۵ هزار مگاوات عبور کرده است، ادامه داد: صنعت برق کشور به سمت بهره‌وری هر چه بیشتر نیروی انسانی، افزایش راندمان و ظرفیت نیروگاهی، کاهش تلاف، استفاده هر چه بیشتر از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و متخصصان جوان کشور و… در حال حرکت است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=124405

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.