6
رخشانی مهر؛

در اولویت خاموشی نبودن مشترکینی که همکاری کنند

  • کد خبر : 48732
  • 11 اردیبهشت 1400 - 12:45
در اولویت خاموشی نبودن مشترکینی که همکاری کنند
رخشانی مهر با تأکید بر اینکه تابستان امسال بسیار سخت است، خاطرنشان ساخت: از هم اکنون در حال آماده شدن برای گذر از تابستان سخت امسال هستیم و برنامه ریزی‌ها به این منظور از سال گذشته انجام و پیش بینی‌ها براساس سنجش شاخص ها، صورت گرفته است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در کرمانشاه در رابطه با اقدامات برای گذر از پیک تابستان گفت: در مدیریت بار اضطراری مشترکینی که با برنامه‌های پاسخگویی بار همکاری کنند، در اولویت قطع برق و خاموشی قرار نمی‌گیرند.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از برق نیوز، رخشانی مهر در جلسه هماهنگی شرکت برق منطقه‌ای غرب و شرکت‌های توزیع نیروی برق استان‌های کرمانشاه، کردستان و ایلام که به منظور گذر از پیک بار سال ۱۴۰۰ در محل سالن جلسات برق غرب برگزار شد، گفت: امسال، تابستان بسیار سختی پیش رو داریم چرا که شاهد افت شدید ذخایر سد‌های کشور به دلیل کاهش بارندگی‌ها و کمبود تولید نیروگاه‌های آبی و افزایش بیش از حد مصرف برق بدلیل افزایش دما‌ی زود هنگام هوا هستیم.

وی افزود: امسال شاهد کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی بارش‌ها هستیم که همین موضوع باعث شده تا به همین مقدار نیز از ظرفیت تولید برق نیروگاه‌های برق آبی کاهش یابد.

رخشانی مهر با تأکید بر اینکه تابستان امسال بسیار سخت است، خاطرنشان ساخت: از هم اکنون در حال آماده شدن برای گذر از تابستان سخت امسال هستیم و برنامه ریزی‌ها به این منظور از سال گذشته انجام و پیش بینی‌ها براساس سنجش شاخص ها، صورت گرفته است.

 

 

نیروگاهیان

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به این که یکی از برنامه‌های در دست اقدام ما مدیریت مصرف برق صنایع می‌باشد، ابراز داشت: از دیگر برنامه ها، تعدیل روشنایی معابر و جاده‌های بین شهری است و تعدیل روشنایی‌ها به معنی خاموش کردن همه روشنایی‌ها نیست و به طور مشخص در این طرح به دنبال یک درمیان کردن روشنایی‌ها هستیم.

وی همچنین به پتانسیل ادارات و دستگاه‌های دولتی در کاهش مصرف پرداخت و اظهار داشت: امسال برای نخستین بار، دستگاه‌های اداری موظف شده اند که برق مصرفی خود را در ساعات اداری ۵۰ درصد کاهش دهند و میزان مصرف برق خود را در ساعات غیراداری به ۱۰ درصد برسانند.

رخشانی مهر با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برق صنایع و سایر برنامه ها و اقدامات برای گذر از پیک تابستان گفت: در مدیریت بار اضطراری مشترکینی که با برنامه‌های پاسخگویی بار همکاری کنند، در اولویت قطع برق و خاموشی قرار نمی‌گیرند.

وی ورود زودهنگام چاه‌های کشاورزی به مدار مصرف و افزایش مصرف برق صنایع را از دیگر دلایل بالا رفتن مصرف برق دانست و در عین حال تصریح کرد: در هر یک درجه افزایش دمای هوا، افزایش حداقل یک هزار مگاواتی مصرف برق را در کشور به دنبال دارد و در صورتی که مشترکان فقط دو نکته تنظیم درجه کولر‌های گازی روی عدد ۲۴ و استفاده از دور کند کولر‌های آبی را در نظر داشته باشند و به آن عمل کنند، مقدار قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر همچنین به سایر راهکار‌های مدیریت مصرف برق در تابستان پرداخت و گفت: استفاده نکردن از وسایل پرمصرف برقی در ساعات گرم روز و بهره گیری از نور طبیعی روز به جای لامپ در ساعات اداری را از دیگر عوامل مهمی برشمردکه می‌تواند در کاهش مصرف برق بسیار مؤثر باشد.

گفتنی است در این جلسه مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب و مدیران عامل شرکت‌های توزیع استان‌های کرمانشاه و کردستان و ایلام به تشریح برنامه‌ها و اقدامات خود برای گذر از پیک بار سال ۱۴۰۰ پرداختند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=48732
  • ارسال توسط :
  • منبع : برق نیوز

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.