4
مجری طرح تولید پراکنده برق منطقه‌ای تهران مطرح کرد:

دستیابی به ظرفیت ۱۰۰۰ مگاواتی تولید پراکنده برق تهران در دستور کار/ افزایش ۲ برابری راندمان انرژی با بهره‌گیری از نیروگاه‌های کوچک مقیاس

  • کد خبر : 94336
  • 20 دی 1401 - 10:26
دستیابی به ظرفیت ۱۰۰۰ مگاواتی تولید پراکنده برق تهران در دستور کار/ افزایش ۲ برابری راندمان انرژی با بهره‌گیری از نیروگاه‌های کوچک مقیاس
"رزم آرا ذاکری‌فر" در رابطه با ظرفیت تولید برق از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس در سه استان تهران، البرز و قم گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید برق از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس در حوزه مدیریتی برق منطقه‌ای تهران ۲۷۰ مگاوات است که البته بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته باید این رقم تا هزار مگاوات افزایش یابد.

مجری طرح تولید پراکنده برق منطقه‌ای تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید نیروگاه‌های کوچک مقیاس در استان‌های تهران، البرز و قم ۲۷۰ مگاوات است، از برنامه‌ریزی برای افزایش این ظرفیت تا هزار مگاوات خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “رزم آرا ذاکری‌فر” در رابطه با ظرفیت تولید برق از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس در سه استان تهران، البرز و قم گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید برق از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس در حوزه مدیریتی برق منطقه‌ای تهران ۲۷۰ مگاوات است که البته بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته باید این رقم تا هزار مگاوات افزایش یابد.
ذاکری‌فر با اشاره به نقش شایان نیروگاه‌های کوچک مقیاس در حفظ پایداری شبکه برق به ویژه در فصل تابستان افزود: نیروگاه‌های کوچک مقیاس منافع و محاسن فراوانی دارند که مهمترین این منافع کمک به حفظ پایداری شبکه برق در فصل تابستان است، اما از دیگر محاسن این نیروگاه‌ها می‌توان به نقش آفرینی در زمینه کاهش آلایندگی محیط زیست، کاهش تلفات شبکه و افزایش راندمان بهره‌وری انرژی اشاره کرد.

 

 

نیروگاهیان

*دوبرابر شدن ظرفیت تولید برق نیروگاه کوچک مقیاس ساختمان وزارت نیرو

وی با اشاره به اینکه تاکنون بسیاری از سازمان‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی به این طرح پیوسته‌اند، گفت: در ساختمان وزارت نیرو یک نیروگاه کوچک مقیاس فعال است که در حال حاضر ظرفیت تولید ۲ مگاوات برق دارد و قرار است تا تابستان سال آینده این رقم به ۴ مگاوات برسد.
مجری طرح تولید پراکنده برق منطقه‌ای تهران همچنین در رابطه با ساز و کار فعالیت این نیروگاه‌ها اظهار کرد: در این نیروگاه‌ها به جای اینکه گاز ورودی به مجتمع به صورت مستقیم در بخش سیستم‌های سرمایشی و یا گرمایشی مورد استفاده قرار گیرد، ابتدا وارد مولد‌ها شده و از آن برق تولید می‌شود، سپس از حرارت تولید شده در این فرایند برای تولید گرمای ساختمان در فصل سرد و سرما در فصل گرم استفاده می‌شود که به طور کلی راندمان مصرف انرژی را تا دو برابر افزایش می‌دهد.
گفتنی است در حال حاضر تعدادی از مجتمع‌های بخش خصوصی از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس نه تنها برق مورد نیاز خود را تولید می‌کنند، بلکه با فروش مازاد برق تولیدی به شبکه سراسری از این محل درآمد نیز کسب می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=94336
  • نویسنده : آرش خداپرست
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.