3

دومین واحد بخار نیروگاه ارومیه آذر امسال وارد مدار می‌شود

  • کد خبر : 65284
  • 14 آذر 1400 - 18:38
دومین واحد بخار نیروگاه ارومیه آذر امسال وارد مدار می‌شود
امیر محمدی این پروژه سیکل‌ترکیبی را بزرگترین و پیشرفته‌ترین نیروگاه شمال غرب‌کشور در تامین ولتاژ برق مورد نیاز کشور عنوان کرد و افزود: افزایش تولید برق کشور، کاهش میزان مصرف سوخت و رشد راندمان از مزیت‌های اجرای واحد‌های سیکل‌‎ترکیبی نیروگاه ارومیه محسوب می‌شود.

مدیر پروژه سیکل‌ترکیبی نیروگاه ارومیه گفت: دومین واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی این مجموعه تا پایان آذرماه امسال سنکرون و وارد مدار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه خبری برق حرارتی، امیر محمدی این پروژه سیکل‌ترکیبی را بزرگترین و پیشرفته‌ترین نیروگاه شمال غرب‌کشور در تامین ولتاژ برق مورد نیاز کشور عنوان کرد و افزود: افزایش تولید برق کشور، کاهش میزان مصرف سوخت و رشد راندمان از مزیت‌های اجرای واحد‌های سیکل‌ترکیبی نیروگاه ارومیه محسوب می‌شود.
وی گفت: با اتمام احداث واحد‌های بخار سیکل ترکیبی نیروگاه ارومیه، شاهد کاهش مصرف سوخت به میزان یک میلیارد مترمکعب در سال خواهیم بود که این میزان صرفه‌جویی معادل ۱۰ درصد کل سوخت مصرفی استان آذربایجان‌غربی است.
مدیر پروژه سیکل‌ترکیبی نیروگاه ارومیه با تاکید بر اینکه با اضافه شدن واحد‌های بخار، راندمان نیروگاه از ۳۲ درصد به حدود ۴۹ درصد افزایش یافته و ضریب دسترسی کل نیروگاه به ۹۵ درصد می‌رسد، اضافه کرد: با وجود شرایط جوی از جمله دمای منفی ۱۸ درجه در تعداد زیادی از روز‌های فصول سرد و رطوبت ۹۲ درصد، با راه‌کار‌های مناسب اثرات تعطیلی جبهه‌های کاری این پروژه به حداقل ممکن رسیده است.

 

نیروگاهیانمحمدی تاکید کرد: با توجه به نیاز شبکه برق کشور، از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه ۷۶۸ هزار مگاوات ساعت و از ابتدای سنکرون واحد اول یک میلیون و ۲۵۰ هزار مگاوات ساعت برق بدون مصرف سوخت اضافی در بخش سیکل‌ترکیبی نیروگاه تولیدشده است.
مدیر پروژه سیکل‌ترکیبی نیروگاه ارومیه با بیان اینکه تجهیزات اصلی پروژه نیروگاه ارومیه ساخت کارخانجات گروه مپنا بوده است، افزود: توربین‌های بخار مجموعه هر یک به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات از نوع E Type و سیستم خنک‌کن اصلی نیز ACC با پایه بتنی است.
وی اضافه کرد: از دیگر ویژگی‌های این پروژه می‌توان به سازگاری چشم‌گیر با محیط زیست و حفظ منابع آبی اشاره کرد؛ به گونه‌ای که با سیکل‌ترکیبی شدن نیروگاه، گاز‌های داغ خروجی اگزوز توربین گاز به جای ورود مستقیم به اتمسفر و اتلاف، بار دیگر وارد چرخه تولید برق می‌شود، ضمن آنکه سیستم بازیاب آب نیز طراحی شده که با این اقدام اتلاف مصرف آب تقریباً به صفر می‌رسد.
مدیر پروژه سیکل‌ترکیبی نیروگاه ارومیه تاکید کرد: در پروژه نیروگاه سیکل‌ترکیبی ارومیه ۷۰۰ نفر فعالیت می‌کنند و بیش از نیمی از پرسنل نیروگاه از داخل همین استان به کار گرفته شده‌اند.
محمدی در پایان گفت: پروژه بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه، به ظرفیت ۴۸۰ مگاوات در محل کنونی نیروگاه گازی در جاده ارومیه – مهاباد در استان آذربایجان‌غربی در حال احداث است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=65284
  • نویسنده : رسول صادقی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری برق حرارتی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.