3

دومین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فن آوری ارتباطات

  • کد خبر : 21135
  • 19 فروردین 1399 - 15:17
دومین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فن آوری ارتباطات

دومین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فن آوری ارتباطات، در تاریخ ۲ تا ۳ مرداد ۱۳۹۹ توسط مجتمع آموزشی فنی و حرفه‌ای علم و فناوری در شهر اصفهان برگزار می شود. به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از سیویلیکا،با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این […]

دومین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فن آوری ارتباطات، در تاریخ ۲ تا ۳ مرداد ۱۳۹۹ توسط مجتمع آموزشی فنی و حرفه‌ای علم و فناوری در شهر اصفهان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از سیویلیکا،با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

نیروگاهیان

حوزه های تحت پوشش: علوم کامپیوتر
برگزار کننده: مجتمع آموزشی فنی و حرفه‌ای علم و فناوری
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: اصفهان

محورهای کنفرانس

* مهندسی برق
– الکترونیک:

افزاره‌های نیم‌رسانا و تکنولوژی ساخت آن‌ها، قطعات نانو الکترونیک، الکترونیک نوری، مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال، الکترونیک صنعتی.

– کنترل:

سیستم‌های کنترل خطی و غیرخطی، سیستم‌ها و کنترل هوشمند، کنترل تطبیقی، کنترل بهینه و بهینه‌سازی، رباتیک و مکاترونیک، اتوماسیون و کنترل صنعتی، مدل‌سازی و مانیتورینگ.

– قدرت:

منابع تجدیدپذیر، تولید پراکنده و ریزشبکه‌ها، برنامه‌ریزی سیستم‌های قدرت، بهره‌برداری سیستم‌های قدرت، قابلیت اطمینان (امنیت و کفایت)، سیستم‌های قدرت، سیستم‌های کنترل ولتاژ بالای جریان مستقیم، سیستم‌های انعطاف‌پذیر جریان متناوب، الکترونیک قدرت و کاربرد و کنترل آن‌ها، منابع تغذیه سوئیچینگ و سیستم‌های پالسی، ماشین‌های الکتریکی، طراحی درایوهای الکتریکی.

– مهندسی پزشکی:
کلیه موضوعات مرتبط با گرایش بیوالکتریک، گرایش بیومتریال، بیومکانیک.

* مهندسی کامپیوتر
– مهندسی نرم‌افزار:

سیستم‌های نرم‌افزاری، مهندسی نرم‌افزار و روش‌های صوری، معماری نرم‌افزار، تکامل نرم‌افزار، مهندسی وب، وب‌معنایی، داده‌های حجیم، داده‌کاوی، امنیت اطلاعات، امنیت سیستم‌های نرم‌افزاری، آزمون و ارزیابی سیستم‌های نرم‌افزاری، موتورهای جستجو، وب‌کاوی و مباحث مربوط با مهندسی نرم‌افزار.

– هوش‌مصنوعی:

هوش مصنوعی. یادگیری ماشین، بینایی ماشین و پردازش تصویر، مباحث نرم، پردازش صوت و سیگنال، شناسایی الگو، پردازش زبان طبیعی، سیستم چند عامله، سیستم تصمیم یارو سایر مباحث مرتبط با سیستم‌های هوشمند.

– معماری کامپیوتری:

معماری کامپیوتری، سیستم‌های حسابی، قابلیت اطمینان، تحمل‌پذیری اشکال و آزمون‌پذیری، معماری سیستم‌های موازی، مدل‌سازی و ارزیابی کارآی سیستم‌های کامپیوتری، مدارهای مجتمع در مقیاس بسیار بزرگ، سیستم‌های نهفته و بی‌درنگ، سیستم‌های قابل پیکربیندی، فن‌آوری نوظهور، شبکه‌های ارتباطی موبایل و بی‌سیم و سایر مباحث مرتبط با معماری کامپیوتری.

* فناوری ارتباطات
– فناوری ارتباطات و اطلاعات:

شبکه‌های کامپیوتری، امنیت شبکه، مباحث خوشه‌ای ابری، پردازش موازی، سیستم‌های توزیع‌شده، معماری سازمانی فن‌آوری اطلاعات، یادگیری الکترونیکی، مدیریت فن‌آوری اطلاعات، تجارت الکترونیک، ماشین‌های مجازی، طراحی عملگرا، معماری اطلاعات، مدیریت دانش و سایر موارد مرتبط.

– مخابرات:

تئوری مخابرات، کدینگ و رمزنگاری، پردازش سیگنال (صوت و تصویر)، مخابرات نوری، مخابرات ماهواره‌ای، میدان‌ها و امواج، مدارات و زیرسیستم‌های ماکروویو، شبکه‌های نوین مخابرات.

و تمامی موضوعات مرتبط با علوم کامپیوتر و علوم تصمیم و مهندسی دانش

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=21135

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.