5

زیرزمینی کردن تاسیسات، راهکار صنعت برق برای احداث تاسیسات جدید در کلانشهرها

  • کد خبر : 28284
  • 14 تیر 1399 - 21:32
زیرزمینی کردن تاسیسات، راهکار صنعت برق برای احداث تاسیسات جدید در کلانشهرها
در حال حاضر یکی از راهکارهایی که در کلان شهرها و در بافت مرکزی و فرسوده شهرها برای توسعه زیرساخت های صنعت برق به ما کمک می کند، این است که بتوانیم پست ها و شبکه توزیع را در ابعاد کوچک پیاده سازی و از این طریق از امکانات خود به نحو احسن استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه معمولا در شهرهای بزرگ که مرکز تجمع بار و مصرف بالاست، نیاز به احداث تاسیسات و شبکه های برق وجود دارد، گفت: به طور معمول برای انتقال برق بین شهرها از شبکه های هوایی استفاده می شود ولی در مراکز شهر این کار امکان پذیر نیست و راهکار صنعت برق برای حل این مشکل احداث تاسیسات به روش زیرزمینی است.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل ازخبرگزاری برنا از مشهد، محمدحسن متولی زاده در بازدید از پست ۱۳۲ کیلوولت زیرزمینی جانباز مشهد در خصوص ارزیابی خود از طرح های اجرا شده به روش های نوین در صنعت برق خراسان بیان کرد: یکی از دلایلی که علاقه مند به بازدید از این پروژه بودم، فرمان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص صنعت برق بود. ایشان در این فرمان بر جدیت و اهمیت صنعت برق تاکید داشتند و از همکاران ما نیز تشکر کردند. همچنین ایشان به شبکه های فرسوده برق اشاره داشتند که باید به آن توجه بیشتری شود.

وی ادامه داد: عمل به این دستور به عنوان یک اولویت در برنامه ما منظور شده و با جدیت دنبال می شود. در حال حاضر یکی از راهکارهایی که در کلان شهرها و در بافت مرکزی و فرسوده شهرها برای توسعه زیرساخت های صنعت برق به ما کمک می کند، این است که بتوانیم پست ها و شبکه توزیع را در ابعاد کوچک پیاده سازی و از این طریق از امکانات خود به نحو احسن استفاده کنیم.

نیروگاهیان

متولی زاده با اشاره به اولین پروژه استفاده از روش حفاری افقی جهت دار در احداث خطوط کابلی زیرزمینی فوق توزیع HDD در شهر مشهد بیان کرد: این پروژه نمونه ای از راهکارهای موثری است که برای شتاب دادن و بازسازی شبکه های فرسوده مورد بهره برداری قرار گرفته و امیدواریم با استفاده از این روش در کلان شهرها اقدامی اساسی برای احداث زیرساخت های صنعت برق صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه معمولا در شهرهای بزرگ که مرکز تجمع بار و مصرف بالاست نیاز به احداث تاسیسات و شبکه های برق است، گفت: به طور معمول برای انتقال برق بین شهرها از شبکه های هوایی استفاده می شود ولی در مراکز شهر این کار امکان پذیر نیست و احداث به روش اجرای کابل های زیرزمینی است.

وی تصریح کرد: روشی که امروز در برق خراسان اجرا شده، ابتکار مناسبی است که ضمن تسریع در فرایند احداث کابل، هزینه های آن را نسبت به روش های دیگر بسیار کاهش داده و مشکلات این قبیل پروژه ها برای تردد و ترافیک شهری نیز کمتر است.

متولی زاده اضافه کرد: یکی از اهداف حضور من در مشهد این بود که بازدیدی از امکانات و ابعاد این اقدامات در مشهد داشته باشم و بیینم با چه روش هایی می شود طرح های صنعت برق را گسترش داد و بتوان این روش ها را، به خصوص در کلان شهرها، پیاده سازی کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=28284

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.