3

سخنگوی صنعت برق: افرادی که مراکز غیرمجاز ماینینگ را لو بدهند پاداش می‌گیرند

  • کد خبر : 9372
  • 27 آبان 1398 - 1:40
سخنگوی صنعت برق: افرادی که مراکز غیرمجاز ماینینگ را لو بدهند پاداش می‌گیرند

اگرچه رمز ارزها مدتی است که رنگ و روی قانونی به خود گرفته‌اند و وزارت نیرو نیز تعرفه برق برای آن‌ها اعلام کرده، اما معامله و تولید آن‌ها همچنان ممنوع است. علاوه بر این مسئولین برای افرادی که ماینرها را لو بدهند پاداش تعیین کرده‌اند. به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از شهر سخت افزار، […]

اگرچه رمز ارزها مدتی است که رنگ و روی قانونی به خود گرفته‌اند و وزارت نیرو نیز تعرفه برق برای آن‌ها اعلام کرده، اما معامله و تولید آن‌ها همچنان ممنوع است. علاوه بر این مسئولین برای افرادی که ماینرها را لو بدهند پاداش تعیین کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از شهر سخت افزار، طرح پاداش به لو دهندگان ماینرهای غیرمجاز توسط سخنگوی وزارت نیرو حین اعلام قیمت‌های مصوب برق مخصوص استفاده ماینرها اعلام شد. رجبی در این باره اینگونه گفت: «برای کسانی که نسبت به شناسایی و اعلام مراکز غیرمجاز رمزارز اقدام کنند، نیز پاداش‌هایی در نظر گرفته شده است که معادل ۲۰ درصد خسارت وارده توسط این مراکز به شبکه خواهد بود و با استفاده‌کنندگان غیرمجاز از برق نیز براساس قوانین موجود برخورد و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.».

رجبی به خبرنگاران گفت که مقررات جدید فعالیت ماینرها را در ساعات اوج مصرف برق منع میکند. این سخنگو تصریح کرد براساس این مقررات قیمت برق مراکز استخراج به ازای هر کیلووات ساعت معادل متوسط قیمت صادراتی برق ۹۶۵۰ ریال معادل ۰٫۲۹ دلار خواهد بود که در ۸ ماه از سال این مقدار ۵۰ درصد مبلغ متوسط قیمت صادراتی خواهد بود و برای چهار ماه گرم سال دو برابر متوسط قیمت صادراتی برق خواهد بود.

استخراج رمزارزها از جمله بیت‌کوین در حالی در کشورمان قانونی شده که معامله آن کماکان توسط مردم ممنوع است، با این وجود برخی افراد به صورت غیرگسترده اقدام به معامله بیت‌کوین می‌کنند.

گفته می‌شود که تعدادی از صرافی‌ها نیز دست به خرید و فروش بیت‌کوین می‌زنند. این ادعا با واکنش مسئولان مربوطه مواجه شد. براساس اعلام مسئولان، کانون صرافان از این مورد اطلاعی نداشته و این معاملات به صورت شخصی انجام می‌شوند.

ممنوعیت استفاده و معامله بیت‌کوین به دلیل قوانین مبارزه با پولشویی اعلام شده، اما تجربه نشان داده که تاکنون هیچ‌کدام از کشورهای دنیا نتوانسته‌ اند در مقابل این تکنولوژی ممنوعیت‌ های طولانی مدت مثمر ثمر ایجاد کنند.

این در حالی است که بسیاری از شرکت‌ ها و حتی بانک‌ های دولتی ایران نیز خواستار تولید رمزارزهای خود هستند؛ اما بر اساس قانون بانک مرکزی، تولید رمزارز به هر شکلی ممنوع است.

با این حال پنج بانک ایرانی با همکاری هم روی تولید یک رمزارز ایرانی به نام پیمان کار کرده‌اند که به نظر می‌ رسد هنوز مجوزهای لازم برای فعالیت آن اخذ نشده و با وجود قانون بانک مرکزی، عملاً حق فعالیت ندارد.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا در زمینه تولید رمزارزها تصمیمات جدیدی در دولت و بانک مرکزی گرفته می‌شود یا رمزارزها در ایران در حد استخراج باقی می‌مانند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=9372

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.