4

سناتورهای آمریکایی خواهان کناره‌گیری عربستان از اوپک شدند

  • کد خبر : 20231
  • 09 فروردین 1399 - 22:04
سناتورهای آمریکایی خواهان کناره‌گیری عربستان از اوپک شدند

سناتورهای آمریکایی خواهان کناره‌گیری عربستان از اوپک شدند گروهی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا خواستار کناره‌گیری عربستان از عضویت در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شدند. بیشتر بخوانید پالایشگاه‌های نفت جهان تعطیل می‌شوند امید برای تزریق سرمایه دولت‌ها به بازار قیمت نفت را بالا برد انبارسازی نفت ارزان پرطرفدار در چین به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان […]

سناتورهای آمریکایی خواهان کناره‌گیری عربستان از اوپک شدند
گروهی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا خواستار کناره‌گیری عربستان از عضویت در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شدند.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از شانا، گروهی از سناتورهای جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه (ششم فروردینماه) مدعی شدند که عربستان سعودی و روسیه، جنگ اقتصادی علیه آمریکا را آغاز کرده‌اند، همچنین از ریاض خواستند اوپک را ترک کند و در عوض تبدیل به «نیروگاه انرژی بازار آزاد» شود.

لیزا مورکوفسکی، کوین کرَمِر، دن سالیوان، جیمز اینهوف، جان هوون و سیندی هاید اسمیت در نامه‌ای اعلام کردند که اوپک تنها یادگاری از اتحادیه‌ای منسوخ است که اعضای آن بدون پیروی از تصمیم‌گیری‌های این سازمان، فقط بار سنگینی بر دوش عربستان سعودی هستند که ریاض را وادار به تحمل حجم زیادی از تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در زمینه تولید می‌کند.

در ادامه این نامه سناتورهای جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا آمده است:

ریاض باید به جای سرمایه گذاری در پروژه‌های انرژی روسیه – که فقط ممکن است روابط روسیه با چین را عمیق‌تر و اهرم‌هایی را برای نفوذ این کشور در کشورهای متحده آمریکا در قاره اروپا فراهم کند – با ایالات متحده در پروژه‌های راهبردی زیرساخت انرژی در سراسر منطقه هند و اقیانوسیه و در قاره آمریکا همکاری کند.

این نامه در حالی نوشته شد که عربستان پس از اختلاف با روسیه درباره تعمیق کاهش تولید اوپک پلاس در اوایل ماه جاری (مارس)، تولید نفت خود را افزایش داد و بازارها را با نفتی به قیمت ۲۵ دلار به ازای هر بشکه اشباع کرد و به‌طور ویژه پالایشگاه‌های بزرگ نفت روسیه در اروپا و آسیا را هدف قرار داد.

این تصمیم همچنین سبب افت شدید قیمت‌های جهانی نفت خام شد، به‌طوری که تولیدکنندگان نفت شیل در ایالات متحده آمریکا تحت تاثیر این شرایط قرار گرفتند.

سناتورهای آمریکایی هشدار دادند که اگر ریاض در این راه پیشقدم شود، ایالات متحده ابزارهای بسیار قدرتمندی را در اختیارمان قرار می‌دهد.

در کنار انواع کمک و مساعدتی که هم‌اکنون به عربستان ارائه می‌شود، که هیچکدام از آنها هرگز نباید به‌طور دائم و بی‌قید و شرط ارائه شوند، اهرم‌های سیاسی‌ مدنظر هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=20231

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.