7
مدیرعامل شرکت قطعات توربین شهریار خبر داد:

صرفه‌جویی ۱۴۰ میلیون دلاری بازسازی قطعات توربین گازی در کشور

  • کد خبر : 88242
  • 01 آبان 1401 - 21:33
صرفه‌جویی ۱۴۰ میلیون دلاری بازسازی قطعات توربین گازی در کشور
مسعود مرادی اظهار داشت: قطعاتی که در توربین نصب می‌شوند تکنولوژی خاصی دارند و با دانشی خاص می‌توان در این حوزه فعالیت کرد، چرا که قطعاتی که روی توربین نصب می‌شوند بعد از بازسازی باید بتوانند در دمای بالای هزار درجه و دور بسیار بالای سه هزار درجه به خوبی فعالیت کنند.

مدیرعامل شرکت قطعات توربین شهریار، گفت: سالانه ۷۰۰ معادل ست قطعات توربین گازی در مجموعه بازسازی می‌شود که از این محل شاهد صرفه‌جویی ارزی ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون دلاری در سال هستیم.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی در برنامه فاز مثبت شبکه یک سیما با اشاره به دانش فنی متخصصان ایرانی در بازسازی قطعات توربین گازی، اظهار داشت: قطعاتی که در توربین نصب می‌شوند تکنولوژی خاصی دارند و با دانشی خاص می‌توان در این حوزه فعالیت کرد، چرا که قطعاتی که روی توربین نصب می‌شوند بعد از بازسازی باید بتوانند در دمای بالای هزار درجه و دور بسیار بالای سه هزار درجه به خوبی فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ معادل ست قطعات توربین گازی در مجموعه بازسازی می‌شود، گفت: میانگین نرخ هر ست معادل ۲۰۰ هزار دلار اعلام شده که سالانه در این بخش شاهد صرفه‌جویی ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون دلاری هستیم.

 

 

نیروگاهیان

مدیرعامل شرکت قطعات توربین شهریار یادآور شد: این مجموعه بعد از دهه ۷۰ که کشور رو به توسعه بود و به تبع آن پشتیبانی هم باید انجام می‌شد، راه‌اندازی شده است. در گذشته قطعات نیروگاهی برای بازسازی به کشورهای اروپایی ارسال می‌شدند و این خط برگرفته از همان کشورها تجهیز شده بود اما بعد از تحریم، انتقال تکنولوژی انجام شد و اکنون نزدیک به سه دهه است که این اقدام در کشور و توسط متخصصان داخلی انجام می‌شود.

مرادی درخصوص تفاوت‌های دانش بازسازی و ساخت، توضیح داد: پروسه ساخت مشخص بوده و خط مشخصی دارد این درحالی است که پروسه بازسازی بسیار پیچیده‌تر است. به عنوان مثال یک قطعه بیش از ۴۰ هزار ساعت کار کرده و دچار تنش‌های مختلفی شده و برای بازسازی فرآیند باید از ابتدا و از زوایای مختلف بازبینی شده و قطعه باید به گونه بازسازی شود تا مجددا بتواند ۴۰ هزار ساعت فعالیت داشته باشد. قطعا تکنولوژی بازسازی از ساخت بسیار بالاتر است.

مدیرعامل شرکت قطعات توربین شهریار در پایان با بیان اینکه سال گذشته بیش از نیم میلیون دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی برای بازسازی نیروگاه‌های عراق و سوریه داشتیم، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کنیم این مقدار امسال به یک تا ۱.۵ میلیون دلار برسد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=88242
  • نویسنده : مریم کرمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری برق حرارتی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.