2
توسط متخصصان داخلی محقق شد؛

فجر ۴۴| ساخت بیش از ۲ هزار قطعه در نیروگاه برق نکا

  • کد خبر : 96388
  • 17 بهمن 1401 - 18:19
فجر ۴۴| ساخت بیش از ۲ هزار قطعه در نیروگاه برق نکا
حسینعلی تازیکی درباره دستاوردهای ۴۴ ساله انقلاب اسلامی و اقدامات دولت سیزدهم در این حوزه، با اشاره به اینکه کلنگ این نیروگاه در سال ۵۴ زده شد، اظهار داشت: این نیروگاه بعد از انقلاب مورد بهره‌برداری قرار گرفت و‌ پس از آن هر ۶ ماه یک واحد به مدار آمد.

مدیرعامل نیروگاه نکا گفت: در گذشته وابستگی شدیدی به قطعات خارجی داشتیم که باتوجه به منویات مقام معظم رهبری، نیروگاه به‌عنوان قطب داخل شناخته شد و حتی در۱۰ سال اخیر ۲هزار و ۱۰۰ نوع قطعه بدون نقص فنی ساخته شد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه خبری برق حرارتی، حسینعلی تازیکی درباره دستاوردهای ۴۴ ساله انقلاب اسلامی و اقدامات دولت سیزدهم در این حوزه، با اشاره به اینکه کلنگ این نیروگاه در سال ۵۴ زده شد، اظهار داشت: این نیروگاه بعد از انقلاب مورد بهره‌برداری قرار گرفت و‌ پس از آن هر ۶ ماه یک واحد به مدار آمد.

وی با بیان اینکه در دهه ۶۰، حدود ۲۵درصد برق کشور توسط این نیروگاه تامین می‌شد، افزود: باتوجه به حساسیت تولید، نیروگاه نکا در دوران جنگ تحمیلی از سال ۶۵ تا ۶۷، سه بار مورد بمباران قرار گرفت و ۲۵شهید و ۹۳جانباز تقدیم انقلاب کرده است.
مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمی نکا بیان کرد: باتوجه به توانمندی داخلی همچنین بحث تحریم‌ها و شرایط جنگی نیروگاه مورد بازسازی قرار گرفت و به شبکه برق سراسری پیوست.
تازیکی با اشاره به اینکه باتوجه به مهمان‌پذیر بودن شهر، مصرف برق در مازندران بالا است، اضافه کرد: دو واحد گازی با ظرفیت ۱۳۷ مگاوات در سال ۶۷ ساخته شد که باتوجه به اینکه سیکل ترکیبی راندمان بسیار بالایی دارند.
وی ادامه داد: در سال ۸۲ هم واحد سیکل ترکیبی شروع و در سال ۸۵ یک واحد بلوک این سیکل با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات وارد مدار شد.

 

 

نیروگاهیان

مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمی نکا تصریح کرد: باتوجه به میزان مصرف برق طی سال کلنگ ۲ واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی مورد ساخت قرار گرفت و در این زمینه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه پیش‌بینی شد که بعد از آن سیکل ترکیبی با بیش از ۳هزار میلیارد تومان اعتبار اجرایی خواهد شد.
تازیکی بیان کرد: وابستگی شدیدی به قطعات خارجی داشتیم که باتوجه به منویات رهبری نیروگاه به‌عنوان قطب داخل شناخته شد و حتی در۱۰ سال گذشته ۲هزار و ۱۰۰ نوع قطعه بدون نقص فنی ساخته شد.
وی با اعلام اینکه مساله مهم بحث تامین آب در بخش بخار است، اظهار کرد: در این زمینه آب‌شیرین کن به ظرفیت ۶هزار مترمکعب در ۲۴ ساعت در ساحل کنار نیروگاه احداث کردیم که یک فاز مورد بهره‌برداری قرار گرفته و دو فاز دیگر آن هم قول داده شد در مدت زمان کوتاهی مورد بهره‌برداری قرار گیرد که در صورت تحقق این مهم علاوه بر اینکه میزان مصرف موادشیمیایی به یک‌سوم کاهش یافته و میزان برداشت از سفره‌های آب زیرزمینی کاهش قابل توجهی خواهد یافت.
مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمی نکا با اشاره به اینکه یکی از مسائل بحث ساحل دریا است، یادآور شد: باتوجه به پسروی آب دریا برای ما مشکلات بسیاری به دنبال داشته و کاهش سطح آب دریا بحث تامین آب دریا دچار مشکل شده است.
تازیکی گفت: بحث لایروبی توسط دولت به‌صورت جدی درحال پیگیری است تا بتوانیم با انجام لایروبی بحث محدودیت تولید برق را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=96388
  • نویسنده : محمد یزدانی عبدی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری برق حرارتی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.