3

مرکز پایش صنعت برق فردا افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 27529
  • 02 تیر 1399 - 20:44
مرکز پایش صنعت برق فردا افتتاح می‌شود
محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مرکز پایش صنعت برق (TMC) با هدف پایش برخط شاخص‌های استراتژیک شرکت‌های زیرمجموعه و پایش مصرف برق فردا سه‌شنبه سوم تیر ماه افتتاح می‌شود.

مرکز پایش صنعت برق و ارتقای ظرفیت نیروگاه شاهرود به میزان ۲۱ مگاوات، فردا سه‌شنبه با حضور وزیر نیرو با اعتباری افزون بر ۹۶ میلیارد تومان افتتاح می شود.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مرکز پایش صنعت برق (TMC) با هدف پایش برخط شاخص‌های استراتژیک شرکت‌های زیرمجموعه و پایش مصرف برق فردا سه‌شنبه سوم تیر ماه افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه این مرکز یکی از ارکان اصلی هوشمندسازی برق است، ادامه داد: نقشه راه هوشمندسازی شرکت توانیر مشتمل بر ۳ بازیگر اصلی شامل مشترک هوشمند، شرکت برق هوشمند و حاکمیت هوشمند است. نخستین کاربرد مرکز پایش صنعت برق ابزاری برای حاکمیت هوشمند در صنعت برق است که وزارت نیرو و شرکت توانیر در جایگاه حاکمیتی، نقش قانونگذار ونظارت بر اجرا را ایفا می‌کند.

این مقام مسؤول افزود: حدود ۳۵ شاخص برای شرکت‌های توزیع در حوزه‌های خدمات مشترکان، قابلیت اطمینان شبکه، کیفیت برق، کاهش تلفات، مدیریت مصرف و شاخصهای مدیریتی تعریف و احصا شد و شاخص‌های مرتبط با شرکت‌های برق منطقه‌ای نیز از سوی معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی تعریف شده است.

مدیرعامل توانیر با اشاره به اهمیت دسترسی به آخرین وضعیت شبکه‌های توزیع و انتقال برق برای شرکت توانیر و کشیک امور برق، پایش برخط پارامترهای اصلی شبکه را دومین کاربرد اصلی این مرکز ذکر کرد که اطلاعات مورد نیاز را با جزئیات کمتر از آنچه دیسپاچینگ‌ها در اختیار دارند فراهم می‌سازد و از این منظر بستر مناسبی برای استفاده ستاد مدیریت بحران در زمان وقوع حوادث فراهم خواهد شد.

متولی زاده سومین کاربرد مرکز پایش را اطلاع‌رسانی به مردم و معرفی قابلیت‌های سیستم برق کشور برای مجموعه‌های خارج از وزارت نیرو و مهمانان داخلی و خارجی عنوان کرد و با اشاره به قابلیت پایش بار شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع که از سال گذشته تا سطح امورها و فیدرهای ۲۰ کیلوولت ایجاد شد، چهارمین وظیفه این مرکز را پایش مصرف برق مشترکان ذکر کرد که برای مشترکان بالای ۳۰ کیلووات انجام می‌شود.

نیروگاهیان

وی با اشاره به نصب ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند برای مشترکان بزرگ، تعداد مشترکان دیماندی بالای ۳۰ کیلووات را حدود ۴۰۰ هزار و مشترکان چاه‌های کشاورزی را ۱۱۰ هزار مشترک ذکر کرد که به همراه مشترکان دولتی و در قالب تفاهم‌نامه با برنامه‌های مدیریت بار همکاری می‌کنند و مرکز پایش مصرف، وظیفه تحلیل و پایش بار مصرفی آنها را به خصوص در ایام پیک شبکه برعهده داشته و پایش مصرف برق، کاربرد اصلی مرکز پایش صنعت برق در فصل پیک شبکه محسوب می‌شود.

متولی زاده با اشاره به اینکه کارهای اجرایی مربوط به تجهیز و راه اندازی مرکز پایش توانیر در کمتر از یک ماه انجام شده است، گفت: درحال حاضر در این مرکز دسترسی برخط به ۳۹ سیستم خدمات مشترکان، مراکز اتفاقات برق، مراکز داده کنتورهای هوشمند در شرکت‌های توزیع و سامانه کنتورهای بازار برق در شرکت مدیریت شبکه برق ایران برقرار شده و امکان پایش و ارزیابی روزانه عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه نیز فراهم شده است.

بر اساس این گزارش، فردا با حضور وزیر نیرو، همچنین پروژه ارتقای توان تولید یک واحد نیروگاه شهید بسطامی شاهرود به میزان ۲۱ مگاوات به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح خواهد شد. این پروژه ۵.۵ میلیون یورو معادل ۸۸ میلیارد تومان اعتبار در بر داشته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=27529

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.