2

ممنوعیت کشت برنج در شهرستان بویراحمد

  • کد خبر : 49601
  • 22 اردیبهشت 1400 - 20:45
ممنوعیت کشت برنج در شهرستان بویراحمد
سجاد پور اکبری، رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد در این جلسه گفت: با توجه به اینکه وضعیت کنونی بارندگی و منابع آب در شرایط مناسبی نیست و کاهش 40 درصدی بارندگی را نسبت به سال قبل تجربه می‌کنیم و از طرفی نیز بحث رونق تولید و کمک به توسعه بخش‌های مختلف مطرح است، لازم است تا تمهیداتی در نظر گرفته شود که بتوانیم به بهترین وجه این وضعیت را مدیریت کنیم.

در اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و سازگاری با کم آبی شهرستان بویراحمد که به ریاست معاون فرماندار و حضور اعضا در محل فرمانداری، برگزار شد، ممنوعیت کشت محصولات آب بر از جمله برنج به تصویب رسید.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، سجاد پور اکبری، رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد در این جلسه گفت: با توجه به اینکه وضعیت کنونی بارندگی و منابع آب در شرایط مناسبی نیست و کاهش ۴۰ درصدی بارندگی را نسبت به سال قبل تجربه می‌کنیم و از طرفی نیز بحث رونق تولید و کمک به توسعه بخش‌های مختلف مطرح است، لازم است تا تمهیداتی در نظر گرفته شود که بتوانیم به بهترین وجه این وضعیت را مدیریت کنیم.

علی علی پور، معاون عمرانی فرماندار شهرستان بویراحمد نیز اظهار داشت: دستگاه‌های متولی به عنوان اولین دستگاه تخصصی باید برای حفاظت و نظارت از منابع آب، برنامه ریزی داشته باشند و یقینا در این چرخه حفاظت از منابع آب، به خصوص در قسمت کشاورزی و روستایی، نیاز به همکاری مردم داریم.

وی، اظهار داشت: با توجه به مسئله‌ کم آبی و پیرو جلسه کارگروه جهاد کشاورزی، کشت برنج در شهرستان بویراحمد ممنوع است و کشاورزانی که خلاف این موضوع عمل می‌کنند، نهادهای مربوطه هیچ گونه تعهدی نسبت به آنها ندارند و خدمتی به آن‌ها نیز ارائه نمی‌دهند.

 

 

نیروگاهیان

معاون فرماندار شهرستان بویراحمد در رابطه با پمپاژهای غیرمجاز، گفت: پمپاژهای غیرمجاز باید جمع آوری شوند و در صورت ممانعت، ضروری است تا دادستانی و دستگاه قضایی به مسئله ورود پیدا کنند و لازم است بعد از جمع شدن پمپاژهای غیرمجاز، نحوه‌ استفاده از پمپاژ مجاز و حدود استفاده از منابع آب برای مردم، کشاورزان، باغداران و … تشریح شود.

علی پور در آخر به حریم رودخانه‌ها اشاره کرد و گفت: وقتی حجم بارندگی بالا باشد و سیل رخ دهد مشکلاتی بوجود می‌آید که علت آن عدم رعایت حریم بستر است و می‌طلبد که شرکت آب منطقه‌ای در این خصوص، جدی‌تر و گسترده‌تر از قبل نظارت کند که در این رابطه می‌توان از ظرفیت دستگاه‌های خصوصی نیز استفاده کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=49601
  • نویسنده : سیدابوالحسن عسکرپور
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.