1

نخستین المپیاد طراحی شبکه های توزیع در برق پایتخت برگزار شد

  • کد خبر : 133633
  • 27 خرداد 1403 - 13:34
نخستین المپیاد طراحی شبکه های توزیع در برق پایتخت برگزار شد
مدیرعامل این شرکت در آیین آغازین این المپیاد، تخصص محوری را از جمله مهم ترین اولویتهای شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ دانست

به گزارش  پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از  پایگاه خبری توانیر ، مدیرعامل این شرکت در آیین آغازین این المپیاد، تخصص محوری را از جمله مهم ترین اولویتهای شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ دانست و با اشاره به این که بسیاری از فعالیتهای مجموعه برق پایتخت، مبتنی بر سامانه های مکان محور است گفت: توسعه استفاده از سامانه های جدید مکان محور و مبتنی بر آنالیز و محاسبات مهندسی، اهمیت تخصص در فعالیتها را دوچندان کرده و امروز شاهد آن هستیم که با حضور طراحان متخصص در شرکت، تغییرات ارزشمندی در حوزه طراحی و توسعه شبکه توزیع برق شهر تهران، ایجاد شده است.
کامبیز ناظریان با تاکید بر نقش طراحان مهندسی در اقتصاد مهندسی و بهره وری اقتصادی شرکتهای توزیع برق، تهیه ٨ هزار طرح در سال ١۴٠٢ با ارزش ریالی یک هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان در جهت تقویت و توسعه زیرساختهای شبکه برق کلان شهر تهران را نشان دهنده اهمیت جایگاه طراحی و مهندسی دانست و افزود: باید تلاش کنیم با استفاده از نیروهای متخصص، از منابع موجود، حداکثر استفاده را برده و با افزایش بهره وری، نیاز به تخصیص منابع و هزینه های جدید را به منظور کمک به اقتصاد کشور و حفظ منابع ملی، کاهش دهیم.
وی تصریح کرد: برگزاری این المپیاد، اقدامی ارزنده و کارا در جهت شناسایی جامعه نخبگان طراحی شرکت و همچنین به چالش کشیدن مهارتهای شغلی در سطوح تخصصی است و با ایجاد چنین چالش هایی می توان به ارتقای مهارتهای طراحان در جهت ایجاد و توسعه هر چه پایاتر، ایمن تر و اقتصادی تر شبکه برق کمک کرد.
فیروزه رامش خواه معاون مهندسی و نظارت شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ نیز در این آیین، با اشاره به ماموریت برق پایتخت در جهت تامین برق پایدار، مطمئن و اقتصادی، ارتقای قابلیت اطمینان و کفایت شبکه را مهم ترین ابزار در تحقق این ماموریت دانست و گفت: از میان تمامی متغیرهای فنی و مدیریتی اثر گذار بر تابع بهینه کفایت شبکه، آنالیز حساسیت نشان می دهد که رفتار و عملکرد طراحان بیشترین اثر پایدار در این زمینه را دارد و طراحان توانمند می توانند مهم ترین تاثیر را در خلق یک شبکه قابل اطمینان و اقتصادی داشته باشند.
وی ادامه داد: اثر مهارت و تخصص طراحان حوزه مهندسی تا دهه ها در شبکه توزیع برق باقی می ماند و به همین دلیل، ویژگیهایی همچون تخصص و مهارت فنی، در کنار عناصری چون اخلاق، سلامت، اعتماد به نفس، توانایی حل مساله و توانایی کار گروهی می تواند از مهم ترین مولفه های مورد انتظار از یک طراح موفق باشد.
وی، سنجش تسلط طراح بر مواردی همچون آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق، سند الزامات، سند فلسفه طراحی، استانداردهای شبکه و مهارتهای ترسیمی و محاسباتی در کار با نرم افزارهای تخصصی و سامانه یکپارچه برنامه ریزی، مهندسی و نظارت(ساینا) به عنوان زیرساخت نوین نرم افزاری مهندسی طراحی شده توسط شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ را در این المپیاد به عنوان گامی موثر در شناسایی نقاط قابل بهبود و افزایش مهارتهای همکاران شاغل در این حوزه دانست و اظهار امیدواری کرد با تاکید بسیار زیادی که بر مدیریت داراییها در شرکت وجود دارد با برگزاری این المپیاد و تداوم آن طی سالهای آتی، شاهد حرکت پرشتاب مجموعه برق پایتخت در جهت افزایش بهره وری و رعایت اصول مهندسی ارزش در توسعه و بهسازی شبکه باشیم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=133633

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.