3
مديرعامل توانير در نشست با مديران عامل 5 شركت توزيع غرب كشور تاكيد كرد:

هوشمندسازی و کنترل پذیری میزان مصرف مشترکان برای عبور از پیک سال ۱۴۰۱

  • کد خبر : 73644
  • 03 فروردین 1401 - 20:43
هوشمندسازی و کنترل پذیری میزان مصرف مشترکان برای عبور از پیک سال ۱۴۰۱
معاون هماهنگي توزيع شركت توانير بر برگزاري جلسات هماهنگي با استانداران و مجمع نمايندگان و ضرورت تأمين منابع در اين زمينه به پرداخت به موقع صورتحساب‌ها توسط مشتركان تأكيد كرد.

مدیرعامل توانیر در نشست با مدیران عامل ۵ شرکت توزیع غرب کشور با بیان اینکه تمرکز در سال جاری برای گذر از پیک سال ۱۴۰۱ بر بحث اندازه گیری و هوشمندسازی میزان مصرف مشترکان و قابلیت کنترل پذیری آن است، گفت: باید به سمت و سویی پیش برویم که این برنامه‌ها را در استان‌ها با توجه به شرایط و ویژگی‌های آنها و در بخش‌هایی که در پیک مؤثر هستند، بررسی و اجرایی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “آرش کردی” در نخستین نشست هماهنگی گذر از پیک ۱۴۰۱ که با حضور معاون هماهنگی توزیع توانیر، مدیران عامل استان‌های لرستان، کردستان، مرکزی، کرمانشاه و همدان در روز دوم فروردین‌ماه برگزار شد، ضمن تبریک سال نو اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، صنعت برق در سال جدید آرایش ویژه‌ای برای گذر از پیک بار سال ۱۴۰۱ خواهد داشت و باید اقداماتی در این راستا انجام گیرد که محدودیت‌های کمتری نسبت به سال گذشته شاهد باشیم.
وی ادامه داد: در راستای گذر از پیک سال ۱۴۰۱ باید اقداماتی که به عنوان مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا در نظر گرفته‌ایم مرور کنیم و برنامه‌ریزی‌های لازم را برای این مهم داشته باشیم چراکه در سال‌های گذشته برنامه‌های مدیریت مصرف متناسب با وضعیتی بود که تولید در حد مطلوب یا برابر با مصرف بود.
مدیرعامل شرکت توانیر اضافه کرد: با توجه به شرایط در برنامه‌های مدیریت مصرف نگاه، نگاهی عاقلانه و آگاهانه بود که بحث‌های اقتصادی و زیست محیطی و مصرف درست مد نظر باشد تا سرمایه‌های ملی انرژی بیهوده هدر نشود و از زمانی که ناترازی ایجاد شد این نگاه و انتخاب آگاهانه و هوشمندانه به یک ضرورت تبدیل شد.
وی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگ‌سازی، مشوق، طرح‌های ذخیره عملیاتی و… تصریح کرد: با توجه به ناترازی ایجاد شده بین تولید و مصرف و بحث انرژی اکتفا به این برنامه‌ها پاسخگو نخواهد بود و ما را به مقصد نخواهد رساند، بنابراین باید اقدامات ویژه‌تری را به ثمر برسانیم.
کردی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مهم‌ترین کار ما برای مدیریت مصرف راه اندازی سیستم‌های هوشمند است که با نصب کنتورهای هوشمند و اندازه گیری مبادی به صورت آنلاین بتوانیم مصرف مشترکان را کنترل کنیم تا بتوانیم ظرفیت تولید را به سمت افزایش پیش برده و مدیریت مصرف کنیم.
مدیرعامل شرکت توانیر تأکید کرد: استان‌ها باید از ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال برنامه‌های مدیریت مصرف خود را که منجر به ذخیره‌سازی انرژی می‌شود، آغاز کنند تا بتوانیم محدودیت‌ها را در پیک امسال کنترل کنیم چراکه بحث پیک به تنهایی مطرح نیست و بحث انرژی است که در سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد.

 

نیروگاهیان

*مدیریت ۲۰ هزار مگاوات برای عبور از پیک بار سال ۱۴۰۱
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر نیز در ادامه با اشاره به ناترازی موجود بین تولید و مصرف گفت: میزان نیاز مصرف ما حدود ۷۰ هزار مگاوات است که جبران ناترازی آن نیازمند برنامه‌ریزی و توجه ویژه است.
محمد‌اله داد افزود: هر سند همکاری و تفاهمنامه با مشترکان صنعتی و کشاورزی الزاما باید اجرا شود که با توجه به توسعه کنترل پذیری هوشمند مشترکان دیماندی در صورت عدم رعایت منجر به قطع خدمات خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل کنتورهای هوشمند در حوزه دیماندی برای تضمین همکاری و کنترل آنها از مرکز است، گفت: برنامه ریزی انجام شده برای پیک امسال مدیریت حداقل ۲۰ هزار مگاوات است.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در ادامه بر برگزاری جلسات هماهنگی با استانداران و مجمع نمایندگان و ضرورت تأمین منابع در این زمینه به پرداخت به موقع صورتحساب‌ها توسط مشترکان تأکید کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=73644
  • نویسنده : روح‌الله حمیدیان
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.