2

کسری ۲۴۳ میلیون متر مکعبی میزان ذخایر سدهای پنجگانه استان تهران

  • کد خبر : 71010
  • 25 بهمن 1400 - 19:37
کسری ۲۴۳ میلیون متر مکعبی میزان ذخایر سدهای پنجگانه استان تهران
"احمد علی قربانیان" با اعلام این خبر، اظهار کرد: حجم آب سدهای تامین‌کننده آب شرب استان تهران در حال حاضر 313 میلیون مترمکعب است که در مقایسه با ذخیره 556 میلیون مترمکعبی در روز مشابه سال گذشته، حدود 243 میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران از کاهش ۲۴۳ میلون متر مکعبی حجم آب سدهای پنج گانه نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “احمد علی قربانیان” با اعلام این خبر، اظهار کرد: حجم آب سدهای تامین‌کننده آب شرب استان تهران در حال حاضر ۳۱۳ میلیون مترمکعب است که در مقایسه با ذخیره ۵۵۶ میلیون مترمکعبی در روز مشابه سال گذشته، حدود ۲۴۳ میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد.

قربانیان با بیان اینکه میزان ورودی آب سدهای پنج گانه استان، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، حدود ۲۰۵ میلیون مترمکعب است که این مقدار در مدت مشابه سال آبی گذشته  بیش از ۲۹۶ میلیون متر مکعب بوده، گفت: میزان ورودی آب به این سدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال آبی (ابتدای مهر امسال) تاکنون بیش از ۹۰ میلی‌متر بارندگی در حوزه عملکردی استان تهران ثبت شده که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل، کاهش ۴۶ درصدی را نشان می‌دهد.

 

 

نیروگاهیان

قربانیان با بیان اینکه مشکل کم آبی در استان تهران همچنان ادامه دارد، گفت: حجم آب سد امیرکبیر تا روز ۲۲ بهمن‌ماه حدود ۳۷ میلیون مترمکعب اعلام شده، در حالی که این میزان در روز مشابه سال گذشته ۹۲ میلیون مترمکعب بوده است. حجم آب سد طالقان از ۲۵۹ میلیون مترمکعب در سال گذشته به ۱۷۸ میلیون مترمکعب و حجم آب سد لتیان از ۲۲ میلیون مترمکعب به ۱۷ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین حجم آب سد لار ۱۲ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با موجودی ۳۴ میلیون مترمکعبی پارسال، ۲۲ میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد. حجم آب سد ماملو نیز از ۱۴۹ میلیون مترمکعب سال گذشته، به ۶۹ میلیون مترمکعب رسیده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران در پایان تاکید کرد: با همراهی شهروندان، مدیریت مصرف و صرفه‌جویی خواهیم توانست وضعیت کم آبی را پشت سر گذاشته و کم‌ترین چالش را در حوزه تامین آب شرب پایدار به ویژه در روزهای پیک مصرف آب داشته باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=71010
  • نویسنده : سپیده الهامی‌منش
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.