5

۱۳۰ هزار حلقه چاه کشاورزی برق‌دار می‌شوند

  • کد خبر : 7180
  • 23 شهریور 1398 - 16:32
۱۳۰ هزار حلقه چاه کشاورزی برق‌دار می‌شوند

در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی امسال مطابق مصوبه شورای اقتصاد بیش از ۱۳۰ هزار حلقه چاه کشاورزی دارای اولویت از طرف مدیریت منابع آب با همکاری وزارت جهادکشاورزی برای برق دار شدن مشخص و به شرکت بهینه سازی مصرف سوخت شرکت ملی نفت ایران معرفی شده‌است. مدیربهینه سازی انرژی شرکت بهینه سازی مصرف […]

در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی امسال مطابق مصوبه شورای اقتصاد بیش از ۱۳۰ هزار حلقه چاه کشاورزی دارای اولویت از طرف مدیریت منابع آب با همکاری وزارت جهادکشاورزی برای برق دار شدن مشخص و به شرکت بهینه سازی مصرف سوخت شرکت ملی نفت ایران معرفی شده‌است.

مدیربهینه سازی انرژی شرکت بهینه سازی مصرف سوخت شرکت ملی نفت ایران در کارگروه ماده ۱۱ آب و کشاورزی استان بوشهر گفت: براساس مصوبه شورای اقتصاد برای اجرای این پروژه یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون دلار اعتبارپیش بینی شده است.

محمد رضا خطاطی افزود: مطابق تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال ۱۰۰ میلیون دلار برای بازپرداخت طرح‌های ماده ۱۲ تخصیص اعتبار شده که از این میزان ۱۵ میلیون دلار برای سالجاری مربوط به بازپرداخت سرمایه‌گذاران عامل صرفه جویی برای طرح برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی است.

وی یادآورشد: با همکاری وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، نیرو، نفت و سازمان برنامه و بودجه تا اوائل مهرماه قراردادی به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بین شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت توانیر درحال انعقاد است که در این بخش بیش از ۷۵ هزار حلقه چاه کشاورزی درمدت سه سال از طریق ۳۹ شرکت توزیع برق منطقه‌ای باید برق‌دار شوند.

وی بیان کرد: براین اساس سهم استان بوشهر از طرح برق‌دارکردن چاه‌های کشاورزی سه هزار و ۶۲۴ حلقه و همچنین ۵۴ تلمبه مربوط به سایت‌های پرورش میگو در سایت حله است.

مدیر بهینه سازی انرژی شرکت بهینه سازی مصرف سوخت شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: افزون برطرح برق‌دارکردن چاه‌های کشاورزی جایگزینی کامیون‌های فرسوده به جای نو، توسعه خطوط حمل و نقل ریلی با همکاری راه‌آهن، توسعه واگن‌های متروهای شهری در هشت کلان شهر، نوسازی اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها، طرح استفاده از بخاری‌های با راندمان بالا برای خانه‎ها و تولید خودروهای سه سیلندر بخشی از طرح‌های شرکت بهینه سازی مصرف سوخت شرکت ملی نفت ایران است.

وی ادامه داد: در تبصره‌های قانونی تسهیلاتی برای بهینه سازی پیش بینی شده که براین اساس در قالب ماده ۱۲قانون رفع موانع تولید سرمایه‌گذاران در طرح‌های بهینه‌سازی مصرف و یا سوخت‌های جایگزین مشارکت می‌کنند و در مقابل کاهش مصرفی که ایجاد می‌شود معادل آن مقدار انرژی صرفه‌جویی  شده بازپرداخت انجام و سرمایه‌گذاران از محل بازپرداخت هزینه و سود متعارف خود را می‌گیرند.

منبع: ایرنا

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=7180

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.