3

۱۵ جبهه کاری برای اصلاح و توسعه شبکه آب یاسوج فعال است

  • کد خبر : 88087
  • 28 مهر 1401 - 0:39
۱۵ جبهه کاری برای اصلاح و توسعه شبکه آب یاسوج فعال است
"اسفندیار برخه" با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور به یاسوج و تصویب 220 میلیارد تومان اعتبار برای این منظور گفت: سال نخست 40 میلیارد تومان تخصیص داده شد و هم‌اکنون 15 پیمانکار در یاسوج در حال اجرای عملیات‌های مختلف مرتبط با توسعه و بهسازی شبکه‌ها و خطوط انتقال آب هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان، ۱۵ جبهه کاری به منظور اصلاح و توسعه شبکه آب یاسوج به طول ۱۸۰ کیلومتر فعال است.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “اسفندیار برخه” با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور به یاسوج و تصویب ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای این منظور گفت: سال نخست ۴۰ میلیارد تومان تخصیص داده شد و هم‌اکنون ۱۵ پیمانکار در یاسوج در حال اجرای عملیات‌های مختلف مرتبط با توسعه و بهسازی شبکه‌ها و خطوط انتقال آب هستند.

برخه افزود: اعتبار اولیه به صورت ۱۰۰ درصدی جذب و ۲۶ کیلومتر از خطوط آب در سه ماهه نخست ۱۴۰۱ اجرا شد.

وی با بیان اینکه در صورت تخصیص به موقع اعتبارات لازم، این عملیات تا پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام می‌رسد، افزود: علاوه بر این، همزمان نوسازی انشعابات آب نیز در دستور کار است و طی سال جاری تاکنون ۲۰۰۰ انشعاب تعویض شده است.

وی با اشاره به فرسودگی و قدمت بالای شبکه آب یاسوج بیان کرد: همین فرسودگی در کنار اختلاف ارتفاع ۲۲۰ متری در نقاط مختلف باعث شده شاهد هدررفت آب در مرکز استان باشیم.

 

 

نیروگاهیان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای سایر شهرهای استان متمم سفر داشتیم، ۷۵ میلیارد تومان برای اجرای عملیات‌های بهسازی و توسعه مطالبه کردیم، با ۶۰ میلیارد تومان آن موافقت شده و به محض تخصیص کار در سایر شهرها نیز به سرعت شروع می‌شود.

برخه در خصوص اولویت‌بندی اجرای پروژه‌های آب در یاسوج نیز گفت: سعی ما بر این بوده در تمامی نقاط و محلات شهر به ویژه مناطقی که بافت قدیمی‌تر و به طبع تاسیسات فرسوده‌تری دارند به تناسب اعتبار کار را جلو ببریم.

وی به دلایل کمی و قطعی آب در یاسوج با وجود منابع متعدد آب اشاره و  بیان کرد: بعلت خشکسالی‌های چند ساله و کاهش بارندگی، افت سطح آب چاه‌ها، پراکندگی گسترده مناطق روستایی، فرسودگی تاسیسات و هدرروی آب و همچنین اختلاف ارتفاع و نیاز به تنفس برای ذخیره کامل مخازن شاهد قطعی‌های آب در برخی مواقع شبانه‌روز هستیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=88087
  • نویسنده : قاسم خشت‌زر
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.