4
در هفته دوم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران؛

۲ پروژه صنعت آب و فاضلاب در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد

  • کد خبر : 47341
  • 24 فروردین 1400 - 22:45
۲ پروژه صنعت آب و فاضلاب در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد
صبح امروز سه‌شنبه "رضا اردکانیان" دو پروژه صنعت آب و فاضلاب در استان سیستان و بلوچستان با اعتباری بالغ بر 90.4 میلیارد تومان را در شهرستان‌های تفتان و زاهدان از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رساند.

دو پروژه صنعت آب و فاضلاب در استان سیستان و بلوچستان با اعتباری بالغ بر ۹۰٫۴ میلیارد تومان با حضور وزیر نیرو و در هفته دوم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، صبح امروز سه‌شنبه “رضا اردکانیان” دو پروژه صنعت آب و فاضلاب در استان سیستان و بلوچستان با اعتباری بالغ بر ۹۰٫۴ میلیارد تومان را در شهرستان‌های تفتان و زاهدان از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رساند.
پروژه‌ “فاز چهارم آب شیرین‌کن زاهدان” با حفر و تجهیز تعداد ۵ حلقه چاه، اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۲ کیلومتر و احداث ۴ واحد Ro مجموعا به ظرفیت ۱۰ هزارمترمکعب با هدف تامین آب شرب و بهداشتی پایدار و با اعتبار ۸۲ میلیارد تومان در شهرستان زاهدان افتتاح شد.
همچنین  پروژه “آبرسانی به ۲۰ روستا” برای تامین آب پایدار و سالم ۵ هزار و ۱۸ نفر جمعیت تحت پوشش در شهرستان تفتان با اجرای ۵۰۰ مترمکعب مخازن ذخیره، ۱۷ کیلومتر خطوط انتقال و ۲۲ کیلومتر توسعه شبکه توزیع با اعتباری افزون بر ۸٫۴ میلیارد تومان به‌ بهره‌برداری رسید.
“علیرضا قاسمی”، مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با پاون در خصوص این پروژه‌ها گفت: با اتصال ۲۰ روستای شهرستان تفتان به شبکه آبرسانی ۹۴۲ خانوار از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند.

 

نیروگاهیان

وی ظرفیت تامین آب این روستاها را ۱۰ لیتر بر ثانیه اعلام و اظهار کرد: با افتتاح این پروژه بالغ بر ۵ هزار نفر از جمعیت روستایی شهرستان تفتان از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.
مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به راه‌اندازی فاز چهار آب شیرین‌کن زاهدان با ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه تنش آبی ۱۴ هزار و ۵۰۰ مشترک زاهدانی در پیک مصرف مرتفع و ۵۸ هزار و ۵۰۰ نفر از آب پایدار بهره‌مند می‌شوند.
​وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال ۹۷ آغاز و برای تکمیل آن حفر و تجهیز ۵ حلقه چاه و ۱۲ کیلومتر خط انتقال انجام شده است، اضافه کرد: در آینده‌ای نزدیک ظرفیت این آب شیرین‌کن به ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز افزایش پیدا می‌کند.
قاسمی با اشاره به یاری و مشارکت خیران، گفت: ۲۱ روستای دچار تنش آبی یا فاقد شبکه با جمعیت بیش از ۵ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به گذشت ۱۳ ماه از یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی سیستان و بلوچستان گفت: در این مدت با بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های موجود حدود ۱۰۲ هزار و ۱۸ نفر از جمعیت روستایی سیستان و بلوچستان از نعمت آب شرب بهره‌مند و ۳۲۰ روستا به شبکه آبرسانی مجهز شدند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=47341
  • نویسنده : نازنین کاوه بیرجندی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.