3
با اجرای هزار کیلومتر لوله‌گذاری؛

۳۱۵ روستای جنوب سیستان و بلوچستان به آب پایدار متصل شد

  • کد خبر : 94507
  • 22 دی 1401 - 4:24
۳۱۵ روستای جنوب سیستان و بلوچستان به آب پایدار متصل شد
"علیرضا قاسمی" با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای تأمین آب شرب پایدار ساکنان جنوب استان گفت: در این راستا استفاده از پتانسیل آب‌های سطحی در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است، بر این اساس سدهای زیردان، پیشین، خیرآباد و کهیر احداث و اجرای شبکه‌های پایین دست آن‌ها در برنامه اجرایی شرکت آب و فاضلاب قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای تأمین آب پایدار ۳۱۵ روستای جنوب سیستان و بلوچستان از سد زیردان، هزار کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده و برای روستاهای باقی‌مانده با تأمین آب از سایر سدها، ۱۱۵۵ کیلومتر خطوط انتقال در دست اجرا قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “علیرضا قاسمی” با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای تأمین آب شرب پایدار ساکنان جنوب استان گفت: در این راستا استفاده از پتانسیل آب‌های سطحی در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است، بر این اساس سدهای زیردان، پیشین، خیرآباد و کهیر احداث و اجرای شبکه‌های پایین دست آن‌ها در برنامه اجرایی شرکت آب و فاضلاب قرار دارد.
وی ادامه داد: بدین منظور تأمین آب شرب برای شهرهای چابهار، کنارک، نیکشهر و نگور و ۵۸۴ روستا از سد‌های زیردان، خیرآباد، پیشین و کهیر پیش‌بینی شده است.
قاسمی افزود: با اجرای بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع، ۲۱ هزار مترمکعب مخزن ذخیره و ۳ باب ایستگاه پمپاژ تاکنون آبرسانی به ۳۱۵ روستا انجام شده و با اجرای ۱۱۵۵ کیلومتر لوله‌گذاری آبرسانی به ۲۶۹ روستا در برنامه  شرکت قرار دارد که در قالب طرح جهاد آبرسانی تکمیل خواهد شد.

 

 

نیروگاهیان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بیان کرد: برنامه‌ریزی شده که کلیه شهرها و روستاهای نوار ساحلی مکران از آب شرب پایدار طی ۲ سال آینده برخوردار شوند و شاخص آب شرب به بیش از ۹۵ درصد ارتقا یابد.
قاسمی با اشاره به تأمین آب شرب نوار ساحلی و شهرهای چابهار و کنارک، اظهار کرد: تأمین آب شرب این شهرها از طریق شیرین‌سازی آب دریا انجام می‌گیرد.
وی با بیان اینکه این ظرفیت طی چند سال اخیر افزایش نیافته و از این بابت شرکت در بعضی نقاط مجبور به جیره‌بندی آب است، عنوان کرد: مشکل آب شرب این شهرها و روستاها با اضافه شدن ۵۰ هزار متر مکعب شیرین‌سازی که مجوز آن توسط وزیر نیرو صادر شده رفع می‌شود، در این راستا  فرآیند انتخاب سرمایه‌گذار انجام و در حال طی مراحل خرید تجهیزات مورد نیاز است.
وی افزود: همچنین خط انتقال جدید از آب‌شیرین‌کن به چابهار به طول ۱۱ کیلومتر با لوله قطر ۱۰۰۰ میلی‌‍متر انجام شده و تکمیل آن تا سه راهی منطقه آزاد در برنامه اجرایی شرکت قرار دارد و با برنامه‌ریزی صورت گرفته طی دو سال آینده مشکل کمبود آب شرب مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=94507
  • نویسنده : نازنین کاوه بیرجندی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.