6
همزمان با نخستین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در سال 1400؛

۷۸۸ پروژه برق‌رسانی در استان خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید

  • کد خبر : 46856
  • 18 فروردین 1400 - 12:45
۷۸۸ پروژه برق‌رسانی در استان خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید
"مهدی دادگر" مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی در حاشیه این مراسم از بهره‌برداری از 788 پروژه استانی که در نیمه دوم سال 99 اجرا شده‌اند، خبر داد و اظهار داشت: پروژه‌های مذکور در محورهای تامین برق، اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های شهری و روستایی، طرح های کاهش تلفات، توسعه و بهبود سیستم های روشنایی معابر، مدیریت مصرف و تعویض کنتور بوده است.

در اولین پویش سراسری #هرهفته_الف_ب_ایران که با حضور وزیر نیرو به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ۷۸۸ پروژه استانی که در نیمه دوم سال ۹۹ در سطح خراسان جنوبی اجرا شده است، افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “مهدی دادگر” مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی در حاشیه این مراسم از بهره‌برداری از ۷۸۸ پروژه استانی که در نیمه دوم سال ۹۹ اجرا شده‌اند، خبر داد و اظهار داشت: پروژه‌های مذکور در محورهای تامین برق، اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های شهری و روستایی، طرح های کاهش تلفات، توسعه و بهبود سیستم های روشنایی معابر، مدیریت مصرف و تعویض کنتور بوده است.
دادگر با اشاره به برگزاری پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با هدف افزایش سطح امیدواری مردم و اعتماد سازی بین مردم و وزارت نیرو اظهار داشت: طرح‌ها و پروژه‌های وزارت نیرو در دو قالب و محور “ساخت و سازها” و “ساز و کارها” هر هفته برگزار می‌شود.
دادگر افزود: در سال ۱۴۰۰ نیز در ادامه برنامه‌های این پویش و به برکت نامگذاری سال جدید به‌نام “سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها” همزمان با سراسر کشور از ۷۸۸ پروژه در استان بهره‌برداری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات وسیع انجام شده در حوزه خدمات صنعت برق استان اظهار داشت: برای طرح‌های مذکور اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی بهره‌برداری از ۱۴۷٫۳ کیلومتر پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در استان را از مهمترین پروژه‌های مورد افتتاح و بهره‌برداری عنوان کرد و افزود: از ابتدای شهریور ماه تا پایان سال ۹۹ بالغ بر ۱۴۷ کیلومتر از شبکه‌های سیمی در استان با هزینه‌ای بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به شبکه کابل خودنگهدار تبدیل شد.

 

نیروگاهیان

دادگر کمک به حفظ محیط زیست، کاهش میزان تلفات در شبکه‌های توزیع، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیای خارجی، افزایش ایمنی هنگام کار روی شبکه برق‌دار، کاهش انرژی توزیع نشده و افزایش رضایتمندی مشترکان را از مزایای اجرای این طرح برشمرد و عنوان کرد: با تبدیل ۱۴۷ کیلومتر شبکه سیم به  کابل خودنگهدار، تلفات به میزان ۴۰۰ هزار کیلووات ساعت کاهش یافته و از خسارت و شاخه زنی حدود ۳۰ هزار اصله درخت در مسیر شبکه‌های توزیع جلوگیری شده است.
دادگر افزود: تا کنون حدود ۳۱ درصد شبکه‌های فشار ضعیف استان معادل ۱۶۰۰ کیلومتر به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با جذب اعتباررات مود نیاز در سال ۱۴۰۰ نیز برنامه‌های توسعه و ترمیم و تبدیل شبکه سیم به کابل خودنگهدار طبق برنامه‌ریزی پیش‌بینی شده ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=46856
  • نویسنده : علی رفیعی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.