4

راکتور هسته ای در ماه و مریخ برق تولید می کند

  • کد خبر : 29614
  • 05 مرداد 1399 - 11:42
راکتور هسته ای در ماه و مریخ برق تولید می کند
آزمایشگاه ملی آیداهو( یک واحد تحقیقات هسته ای)، وزارت انرژی و ناسا ایده های چنین سیستمی را بررسی می کنند. این آزمایشگاه یکی از پیشروان حوزه راکتورهای هسته ای است که برخی از آنها میکرو راکتور و برخی دیگر بدون آب کار می کنند. وزارت انرژی آمریکا در بیانیه ای نوشته است: راکتورهای هسته ای کوچک می توانند قابلیت مورد نیاز برای ماموریت های فضایی را فراهم کنند.

وزارت انرژی آمریکا قصد دارد راکتورهای هسته ای کوچکی در ماه و مریخ بسازد که برق تولید و به پروژه های اکتشافی انسان در فضا کمک کنند.

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، آمریکا تصمیم دارد واحدهای برق هسته ای را در ماه و مریخ بسازد. در همین راستا روز گذشته درخواستی برای دریافت ایده شرکت های خصوصی درباره شیوه این اجرا منتشر شده است.

وزارت انرژی آمریکا درخواستی رسمی برای ساخت «سیستم برق هسته ای سطحی»(fission surface power system) منتشر کرده که به انسان کمک می کند مدت طولانی تری در شرایط نامساعد فضایی زندگی کند.

آزمایشگاه ملی آیداهو( یک واحد تحقیقات هسته ای)، وزارت انرژی و ناسا ایده های چنین سیستمی را بررسی می کنند. این آزمایشگاه یکی از پیشروان حوزه راکتورهای هسته ای است که برخی از آنها میکرو راکتور و برخی دیگر بدون آب کار می کنند.

وزارت انرژی آمریکا در بیانیه ای نوشته است: راکتورهای هسته ای کوچک می توانند قابلیت مورد نیاز برای ماموریت های فضایی را فراهم کنند.

نیروگاهیان

این طرح دارای دو مرحله است که فاز نخست شامل توسعه طراحی یک راکتور است. در فاز دوم یک راکتور آزمایشی و یک نمونه ثانویه ساخته می شود. نمونه ثانویه این راکتور به ماه فرستاده می شود و همزمان یک سیستم پرواز و لندری توسعه می یابد که راکتور را به ماه ببرد. هدف این پروژه آن است که راکتور، سیستم پرواز و لندر تا پایان ۲۰۲۶ میلادی ساخته شوند.

چنین راکتوری باید بتواند بدون وقفه جریان الکتریسیته ۱۰ کیلوواتی تولید کند. علاوه برآن وزن راکتور نباید بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم باشد و بتواند در فضا به طور خود کار و به مدت ۱۰ سال کار کند.

به گفته وزارت انرژی این اختراع از اکتشافات در قطب جنوب ماه پشتیبانی می کند. منطقه مورد نظر برای اکتشافات در مریخ با کمک چنین راکتوری هنوز مشخص نشده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nirogahian.ir/?p=29614

مطالب پیشنهادی

31اردیبهشت
تامین برق پایدار رسالت اصلی و اولویت اول صنعت برق حرارتی است
مدیر عامل شرکت برق حرارتی در بازدید از نیروگاه نکا عنوان کرد:

تامین برق پایدار رسالت اصلی و اولویت اول صنعت برق حرارتی است

31اردیبهشت
بازگشت واحد دوم نیروگاه اصفهان به شبکه سراسری تولید برق
با پایان تعمیرات واحد شماره پنج بخارمحقق شد:

بازگشت واحد دوم نیروگاه اصفهان به شبکه سراسری تولید برق

31اردیبهشت
تامین انرژی پایدار اولویت اول صنعت برق حرارتی است
مدیرعامل برق حرارتی در بازدید از نیروگاه نکا:

تامین انرژی پایدار اولویت اول صنعت برق حرارتی است

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام های مبنی بر شکایت ، اعتراض ، وقوع جرم و ... بدلیل وابسته نبودن این پایگاه خبری به نهادهای دولتی و لزوم پیگیری این موارد از طریق نهادهای ذیربط مانند قوه قضاییه و ... قابل انتشار و قابل استناد نمی باشد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.